Binnenkort zowel gratis- als betaalde content voor Crackdown

Een tijdje geleden hadden we er nog beeldmateriaal van; de aankomende downloadable content voor Crackdown. Nu is er wat meer bekend geworden over deze dingen die er toch wel heel snel aan moeten komen, de meeste mensen zeggen dat het er deze week eindelijk van zal komen.

Gamers zullen een aantal buggy’s aan kunnen schaffen voor 350 points en een nieuw gebouw voor 200 points. Verder zal er een setje gratis agent skins te downloaden zijn, liefst tien in totaal. Dit heeft een administrator aangekondigd op de officiele fora van Crackdown. Ook zullen binnenkort nieuwe opdrachten aan de game worden toegevoegd om de overige openstaande gamerpoints te halen.

  10 more agent skins (free)
  Handful of new agency vehicles (350 Points)
  Alternative agency building (200 points)


Crackdown vertoont enige gelijkenissen met het overbekende Grand Theft Auto, de grote vrije spelwereld, de vele mogelijke missies en het feit dat je zelf mag kiezen wat je gaat doen. Toch is Crackdown geen simpele kloon, want het schotelt je een hoofdpersoon voor die over extreme krachten beschikt en verder wordt dit alles geheel voorzien van over-the-top actie en heftige stunts. Deze samensmelting moet voor een unieke game zorgen, waarin jij moet zien af te rekenen met misdadigers, gangs en beruchte kingpins.

Crackdown is begin dit jaar al uitgebracht voor de Xbox 360.

 1.   
  Bumshakalakabum's avatar

  jammer dat je moet betalen voor die nieuwe voertuigen en die nieuwe gebouwen 🙁

 2.   
  Remmie!'s avatar

  mooi voor de liefhebbers 😀