Downloadbare content Crackdown laat bewapende buggy zien

De over-the-top actiegame Crackdown heeft het al boven verwachting goed gedaan wat betreft verkopen. Of dit wellicht te maken had met de Halo 3 bèta-key is de vraag, maar in elk geval zijn er behoorlijk wat Xbox 360-gamers met Crackdown aan de slag gegaan. Om die reden is het ook goed nieuws om te weten dat er binnenkort nieuwe, downloadbare content voor Crackdown uitgebracht zal worden.

Een medewerker van Real Time Worlds heeft op het officiële Crackdown-forum een teaser afbeelding geplaatst, waarop een nieuw voertuig en een nieuwe game modus te zien is. De bewapende buggy die we op de afbeelding zien, zal wellicht in een race voor vier spelers verwerkt worden. Vooralsnog blijft het speculeren, maar de verwachting is dat we binnenkort een officiële aankondiging zullen krijgen die ons meer zal vertellen over onder andere de releasedatum en de prijs van deze nieuwe content.

Crackdown vertoont enige gelijkenissen met het overbekende Grand Theft Auto, de grote vrije spelwereld, de vele mogelijke missies en het feit dat je zelf mag kiezen wat je gaat doen. Toch is Crackdown geen simpele kloon, want het schotelt je een hoofdpersoon voor die over extreme krachten beschikt en verder wordt dit alles geheel voorzien van over-the-top actie en heftige stunts. Deze samensmelting moet voor een unieke game zorgen, waarin jij moet zien af te rekenen met misdadigers, gangs en beruchte kingpins.

[SCREENSHOTS]

Crackdown is begin dit jaar al uitgebracht voor de Xbox 360.

 1.   
  Kilerden's avatar

  vet,

 2.   
  Remmie!'s avatar

  zeker wel maar heb ’t spel tog nie 🙁

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  Komt ie er ook nog voor de PC???

 4.   
  Kilerden's avatar

  Remmie! schreef, "zeker wel maar heb ’t spel tog nie 🙁 "

  ik heb het spel ook niet, alleen de demo 😛

 5.   
  Kilerden's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Komt ie er ook nog voor de PC???"

  ik denk van niet, mar miss. nog een kleine kans.

  net zoals far cry, eerst op de pc en daarna naar de xbox