Kane & Lynch: Dead Men ook naar PlayStation 3

Eidos heeft bekend gemaakt dat de derde persoons actie-shooter Kane & Lynch: Dead Men ook op de PlayStation 3 zal uitkomen. Ontwikkelaar IO Interactive, bekend van de Hitman-franchise, zal tekenen voor deze game. Het spel zal tergelijkertijd verschijnen met de al eerder aangekondigde Xbox 360- en PC-versie. Een exacte releasedatum is nog niet bekend maar die zal rond het einde van dit jaar komen te liggen.

Kane en Lynch zijn niet de volgende Bassie en Adriaan of Ernst en Bobbie. Integendeel, Kane en Lynch zijn allesbehalve brave vriendjes en slaan elkaar het liefst de hersens in. Kane als potentiële huurmoordenaar en Lynch als medische psychopaat, beiden wachtend op hun respecievelijke executie, zijn genoodzaakt om samen te werken nadat ze zijn gekidnapt door een bende genaamd ‘The Seven’ waarvan ze allerlei smerige klusjes opgedrongen krijgen. Spelende als Kane zal je verscheidene levensgevaarlijke missies voorgeschoteld krijgen die gestationeerd zijn over de hele wereld. Het spel kent een co-operatieve mode waarbij een eventuele tweede speler de rol van Lynch op zich kan nemen, wat vooral een zeer smakelijke feature voor de Xbox 360 en nu dus ook voor de PlayStation 3 kan zijn.

  1.   
    Remmie!'s avatar

    had liever gewild PC exclusive dan zou t beter worde 🙁

  2.   
    Lasso's avatar

    Waarom zou dat nou beter worden? Wat maakt dat uit?

  3.   
    Mick.W's avatar

    !Remmie! schreef, "had liever gewild PC exclusive dan zou t beter worde 🙁 "

    Lees eerst ff het artikel.

    Het spel zal tergelijkertijd verschijnen met de al eerder aangekondigde Xbox 360- en PC-versie

  4.   
    Remmie!'s avatar

    Lasso schreef, "Waarom zou dat nou beter worden? Wat maakt dat uit?"

    omdat ze dan meer tijd in EEN project kunnen spelen dus misschien helpt dat 🙂

  5.   
    Tom's avatar

    Meer tijd? De codes van de 360 en de PC lijken al erg veel op elkaar. Dus als je de game zou willen porten, dan ben je aanzienlijk snel klaar.

    Deze game lijkt me trouwens meesterlijk. De makers van Hitman, toch?