Heftige shoot-outs en volledig verwoestbare levels in trailers Stranglehold

We hebben nog niet veel van de game Stranglehold gezien, maar wat we zagen was goed. De game maakte vorig jaar al grote indruk met een presentatie op de Leipzig Games Convention die hier te bewonderen is. Stranglehold is een moderne action-adventure game voor de next-generation consoles en de PC en de game zal draaien op een aangepaste versie van de Unreal Engine 3. Vandaag zijn er weer drie korte, maar stevige trailers uitgebracht.

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd werd. In de game zul je moeten vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden. De gameplay zal lijken op die van Max Paine, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Hiernaast bevat de game nog een aantal leuke features als Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal in september uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  bart013's avatar

  WoW! ziet er veelbelovend uit , alles kan kapot ook ๐Ÿ˜€
  Vet dat je ook objecten kunt gebruiken, zoals dat karretje waar hij op ging rijden ๐Ÿ˜€

 2.   
  Bub’z's avatar

  hmm, ziet er opzich wel goed uit maar:

  die ”brug” die ging zomaar kapot… 20 meter in een keer van kleur veranderen en naar beneden storten.
  dat drinken was ook niet al te mooi ๐Ÿ˜‰

 3.   
  Cirdan's avatar

  damn, dit ben ik niet gewend:P alles kan kapot ๐Ÿ˜ฎ zal dat niet na een tijdje vervelen? want als je 1 kogel schieten op een tafel dan valt die hele tafel in elkaar ๐Ÿ˜† meestal zit er dan een barst of een gat in dacht ik zo ๐Ÿ˜‰

 4.   
  )GN(-Erik's avatar

  Dat instortende balkon die je kapot schiet met een shotgun is een beetje ongeloofwaardig maar voor de rest ziet het er wel grappig uit ๐Ÿ˜ณ !!!!

 5.   
  prof_111's avatar

  met nen uzi een muurtje kapot schieten kan wel niet

 6.   
  Remmie!'s avatar

  net zoals een paal of beeld met 2 sgoten kapot mara alsnog wel vet ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 7.   
  bart013's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Dat instortende balkon die je kapot schiet met een shotgun is een beetje ongeloofwaardig maar voor de rest ziet het er wel grappig uit ๐Ÿ˜ณ !!!!"

  Als je goed oplet zie je dat hij op een explosief schiet 8)
  Komen ze btw ook op de juiste tijd mee, net nu een koreaan op een school gaan morrden is met 2 guns zie je hier een koreaan met 2 guns rondknallen ๐Ÿ˜›

 8.   
  Rock-in's avatar

  Teeeeering, ziet er zeer heftig. Zal wel ontiegelijk zwaar zijn.

 9.   
  none's avatar

  f.e.a.r. lijkt me tog leuker, vooral omdat het fps is, en geloofwaardigger