The Lizard komt tot leven in nieuwe trailer Spider-Man 3

Spider-Man 3 heeft onlangs al een ijzersterke indruk achtergelaten in onze preview. We zijn dan ook erg benieuwd naar de vorderingen van onze spinnende vriend. Vandaag komt er weer een bad guy in actie tegen Spiderman: Dr. Curt Connors. Tijdens zijn uitgebreide onderzoeken slaat het kwaad toe en ontwikkelt hij zich tot The Lizard.

Spider-Man 3 maakt goed gebruik van de action sequences en lijkt meer een filmgame te willen worden dan een licentiegame. Tevens lijkt het erop dat Spider-Man 3 het begrip filmgame naar een nieuw niveau wil gaan tillen. En dan niet direct op grafisch-, gameplaytechnisch- of verhaalgebied, maar op het feit dat de game veel meer als een film gepresenteerd wordt dan een videospelletje. Zo kun je nog steeds met Spidey door de straten van het grote New York slingeren, alleen wordt dit deze keer veel actievoller weergegeven. De camera hangt niet statisch achter Peter Parker, maar deint goed op en neer en laat een simpel zwiepsessietje al gauw als een wilde achtbaanrit aanvoelen. Je zit echt mee te bewegen op de bank en duikt weg als je keihard op een betonnen muur van tientallen meters afsuist.

De trailer in HD-kwaliteit is hier te downloaden.

Spider-Man 3 zal op 4 mei uitgebracht worden voor de PC, PS2, PS3, Xbox 360, Wii, PSP, GBA en Nintendo DS.

  1.   
    Remmie!'s avatar

    waarschijnlijk word dit zo’n spel dat alleen maar knokken is net zoals bij Superman ๐Ÿ˜ฎ en dan dat het slingeren en klimmen het enige leuke is … ๐Ÿ™

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    UBER VET!!!

    Spiderman is nog steeds de gaafste superheld van MARVEL, en ik ga deze game zeker halen.
    De makers van het spel hebben er wel goed aan gedaan The Lizard ook in het spel te doen, want dat vind ik na Venom de gaafste vijand van Spiderman.

    Ik hoop dat hierna ook nog een deel 4 komt!! Ze hebben in ieder geval nog steeds wat vijanden uit de strip en tekenfilmserie nog niet gebruikt: Scorpion, the Cameleon, Carnage(rode alien spiderman “kwee nie of naam goed is”), en natuurlijk die vampier nog en Catwomen ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜† !!!!

    Voor de rest: GA ZO DOOR Activision en MARVEL!!!!!! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ™„

  3.   
    Daodan's avatar

    Wat donker.. ๐Ÿ˜•
    Op die trailer valt niet echt veel te zien, alleen omdat het zo donker is. Misschien dat ze die lighting nog wat verbeteren voordat die game uitkomt. Verder zijn de graphics opzich ook niet mooi, dit zou zo van 6 jaar geleden kunnen zijn.

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    Die donkere sweer hebben ze waarschijnlijk gebruikt omdat dat beter bij het verhaal van de film (dus ook het hoofd verhaal van de game) past. Spidermans kwade kanten komen ook naar boven, net als bij Prince of Persia. En omdat hij daarom een zwart pak krijg is de opgeving ook zwart… EN HET IS ONDERGRONDS EN DAAR IS HET ALTIJD DONKER ALS ER GEEN LAMPEN HANGEN!!!!!!!!!! HAHAHAAH ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ™„ !!!!