Weer een nieuwe trailer Forza Motorsport 2

Na de pimptrailer van eergisteren kunnen we natuurlijk niet meer wachten op meer beelden van Forza Motorsport 2. Microsoft verrast ons echter wederom met een trailer waarin glimmende bolides, het betere inhaalwerk en opgloeiende remschijven centraal staan.

Forza Motorsport 2 gaat verder waar het eerste deel ophield en gaat de strijd met Gran Turismo (HD) nu echt aan. Het realisme wordt nog dieper uitgewerkt en in combinatie met fotorealistische graphics, zeer geavanceerde physics en een uitgebreid schadesysteem worden alle eigenschappen van de Xbox 360 volop gebruikt. Onderdelen zullen slijten en een kapotte spoiler zal ook echt voor minder grip zorgen. Ook de afstelling van je bak is van cruciaal belang, alle statistieken worden namelijk real-time doorberekend naar je prestaties op het asfalt. Ook met al deze geheugenslurpende features draait de game met allerlei toeters en bellen, wat dacht je van 60 frames per seconde, motion-blur bij hoge snelheiden, high-dynamic-range lichteffecten en uiteraard viermaal anti-aliasing zodat als er nog karteltjes te zien zouden zijn op je HDTV, deze nu allemaal weggepoetsts zijn.

Daarnaast zit de game bomvol met auto’s, circuits en onderdelen. Meer dan 300 snelle bakken zitten er in de game, varierend van Ferrari’s, Porsche’s en Lamborghini’s tot bakken van Nissan, Volkswagen, Opel of General Motors. Daarnaast bevat de game 45 circuits, compleet met de bekenden der Aarde. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nรผrburgring Nordschleife, Road America Race Track, Silverstone Circuit, Tsukuba Circuit, Mazda Raceway Laguna Seca en de Sebring International Raceway. Daarnaast zitten er fictieve banen in de game, waarbij je bijvoorbeeld moet denken aan de overbevolkte straten van Rio Janeiro. Naast een uitgebreidere singleplayermode biedt Forza Motorsport 2 uiteraard ook een online-onderdeel via Xbox Live, waar het strijdgewoel pas echt losbarst. Met maximaal acht man kun je scheuren met alle dingen die je je maar wenst, namelijk de veelzijdigheid van de carrieremodus.

Forza Motorsport 2 zal begin juni in de winkels liggen voor de Xbox 360.

 1.   
  Bumshakalakabum's avatar

  Ziet er vet uit, vooral die remschijven die rood gloeien als je remt 8) ..maar waneer komt die demo nou eens ๐Ÿ˜ฅ

 2.   
  Ruudjee's avatar

  Geenidee :(. Kan voor mijn part niet snel genoeg zijn!

 3.   
  Kilerden's avatar

  Bumshakalakabum schreef, "Ziet er vet uit, vooral die remschijven die rood gloeien als je remt 8) "

  van die remschijven was ook al bij forza motorsport 1, maar ziet er toppie uit!!! nog 1 maand en 2 dagen wachten.. (ps, die kan ook niet goed rijden) ๐Ÿ™‚

 4.   
  Wouter's avatar

  Nee, dat waren er wel meer die niet konden rijden ๐Ÿ˜‰ Alleen wie hier gaat hem allemaal kopen? Ik in ieder geval wel ๐Ÿ˜€

 5.   
  Peter Stout's avatar

  Cabooter schreef, "Nee, dat waren er wel meer die niet konden rijden ๐Ÿ˜‰ Alleen wie hier gaat hem allemaal kopen? Ik in ieder geval wel ๐Ÿ˜€ "

  Zeker weten.

 6.   
  Rhemme's avatar

  Opgloeiende remschijven? Doe eens remblokjes vervangen ๐Ÿ˜ณ

 7.   
  Kilerden's avatar

  Rhemme schreef, "Opgloeiende remschijven? Doe eens remblokjes vervangen ๐Ÿ˜ณ "

  dat lukt ook echt als je midden in een race zit ^^

 8.   
  Remmie!'s avatar

  Cabooter schreef, "Nee, dat waren er wel meer die niet konden rijden ๐Ÿ˜‰ Alleen wie hier gaat hem allemaal kopen? Ik in ieder geval wel ๐Ÿ˜€ "

  hoe krijg je bewegende plaatjes ? ๐Ÿ™ Patrick zuigt BTW ๐Ÿ˜‰

 9.   
  Cirdan's avatar

  op 1 of andere manier van die ik gloeiende remschijven maar vaag ๐Ÿ˜ฎ ik vind het niet echt mooi lijken ๐Ÿ™„ maar miss ligt het aan m’n pc