Shores of Evendim wordt eerste uitbreiding Lord of the Rings Online

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de nieuwste game over Midden-Aarde, maar de eerste MMORPG die in de wondere wereld van Tolkien duikt. Hoewel het voltallige online-geweld morgen pas echt los zal barsten, heeft Turbine vandaag al onthuld dat er in juni een eerste update voor deze game zal verschijnen. De update heet Shores of Evendim en neemt je mee naar het gebied Evendim, dat in het noorden van Eriador ligt. Hier vind je meer dan zestig nieuwe quests, negen nieuwe monsters en diverse armour sets.

Zoals gezegd verschijnt Shores of Evendim in juni en, wellicht belangrijker voor de gemiddelde Hollander, deze update is geheel gratis.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen. De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Meer info vind je in onze preview.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar zal vanaf 24 april voor iedereen toegankelijk zijn.

 1.   
  Remmie!'s avatar

  omg het spel ligt nouwelijks in de winkel en het word al aangekondigd… 😕
  dat w0rd een afgeraffeld k*t spel 😡

 2.   
  Kilerden's avatar

  miss, zou het origineel dan te groot worden. en doen ze het daarom in 2 delen ofzo

 3.   
  ChielB's avatar

  !Remmie! schreef, "omg het spel ligt nouwelijks in de winkel en het word al aangekondigd… 😕
  dat w0rd een afgeraffeld k*t spel 😡 "

  Hoezo dat dan? Het spel is echt behoorlijk lang in ontwikkeling geweest, vele beta’s gedraaid en wordt morgen na lange tijd uitgebracht. Zo’n uitbreiding als Evendim zal echt niet de verhouding hebben van Shivering Isles vs Oblivion. Het is meer een kleine update met meer extra’s en een nieuw gebied, geen gigantische nieuwe game. En….gratis, dus dat lijkt me sowieso niets om dan teveel over te klagen. 8)

 4.   
  Geniaal's avatar

  !Remmie! schreef, "omg het spel ligt nouwelijks in de winkel en het word al aangekondigd… 😕
  dat w0rd een afgeraffeld k*t spel 😡 "

  Moeten ze dan wachten tot 3 dagen van te voren en dan pas bekendmaken dat Shores of Evendim uitkomt 😕 ?

 5.   
  Uchiha linkz's avatar

  Zoals gezegd verschijnt Shores of Evendim in juni en, wellicht belangrijker voor de gemiddelde Hollander, deze update is geheel gratis. ahaha lol zeg maar gerust alle nl’ers 😛 😀 8)

 6.   
  Rideo Mortem's avatar

  lotro is cool, speel al enkele dagen de beta/pre order dinges ofzo
  anyway, toffe game!