Pimp je ride in nieuwe trailer van Forza Motorsport 2

Betere graphics, betere gameplay en gewoon beter dan het eerste deel: Forza Motorsport 2 staat op de verlanglijst van menig gamer. Vol verwachting kijkt men dan ook uit naar de demo van deze game, die binnenkort uitgebracht zal worden op Xbox Live Marketplace. Gisteren hadden we nog de complete lijst met wagens voor jullie, vandaag staat er weer een hele mooie trailer klaar. Hierin wordt een Nissan 350Z hevig opgeleukt. Vooral de mogelijkheden om deze in een spetterende nieuwe kleur verf te zetten zijn heel erg gaaf. Kijk en geniet!

Forza Motorsport 2 gaat verder waar het eerste deel ophield en gaat de strijd met Gran Turismo (HD) nu echt aan. Het realisme wordt nog dieper uitgewerkt en in combinatie met fotorealistische graphics, zeer geavanceerde physics en een uitgebreid schadesysteem worden alle eigenschappen van de Xbox 360 volop gebruikt. Onderdelen zullen slijten en een kapotte spoiler zal ook echt voor minder grip zorgen. Ook de afstelling van je bak is van cruciaal belang, alle statistieken worden namelijk real-time doorberekend naar je prestaties op het asfalt. Ook met al deze geheugenslurpende features draait de game met allerlei toeters en bellen, wat dacht je van 60 frames per seconde, motion-blur bij hoge snelheiden, high-dynamic-range lichteffecten en uiteraard viermaal anti-aliasing zodat als er nog karteltjes te zien zouden zijn op je HDTV, deze nu allemaal weggepoetsts zijn.

Daarnaast zit de game bomvol met auto’s, circuits en onderdelen. Meer dan 300 snelle bakken zitten er in de game, varierend van Ferrari’s, Porsche’s en Lamborghini’s tot bakken van Nissan, Volkswagen, Opel of General Motors. Daarnaast bevat de game 45 circuits, compleet met de bekenden der Aarde. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nürburgring Nordschleife, Road America Race Track, Silverstone Circuit, Tsukuba Circuit, Mazda Raceway Laguna Seca en de Sebring International Raceway. Daarnaast zitten er fictieve banen in de game, waarbij je bijvoorbeeld moet denken aan de overbevolkte straten van Rio Janeiro.
Naast een uitgebreidere singleplayermode biedt Forza Motorsport 2 uiteraard ook een online-onderdeel via Xbox Live, waar het strijdgewoel pas echt losbarst. Met maximaal acht man kun je scheuren met alle dingen die je je maar wenst, namelijk de veelzijdigheid van de carrieremodus.

Forza Motorsport 2 zal eind mei in de winkels liggen voor de Xbox 360.

 1.   
  Bumshakalakabum's avatar

  Uitgebreid tuning systeem en mooie photo shop 😆 zouw deze week of maand niet de demo verschijnen? nogmaals kan niet wachten 😥

 2.   
  N360Gamer's avatar

  Nog een maand,, kan bijna niet meer wachten 😆

 3.   
  Kilerden's avatar

  ziet er goed uit

 4.   
  Ruudjee's avatar

  Lamakomme, Lamakomme 😀

 5.   
  Tom's avatar

  Mooi! het tunen is zeker uitgebreid, met name de paint jobs en stickers. Het in actie foto maken lijkt me erg leuk. Lijkt wel een beetje op NFSU2.

 6.   
  Cirdan's avatar

  dat ziet er best uit 8)

 7.   
  JustRoel's avatar

  Die kleuren laten over lopen is echt vet! 😀

 8.   
  TotalPicnic's avatar

  oeoe, the tools are there, the only thing you need more of is.. creativaty