Kijk mee achter de schermen bij ontwikkelaar Treyarch in trailer Spider-Man 3

Spider-Man 3 heeft onlangs al een ijzersterke indruk achtergelaten in onze preview. We zijn dan ook erg benieuwd naar de vorderingen van onze spinnende vriend. Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen, waarin we een exclusief kijkje achter de schermen krijgen bij ontwikkelaar Treyarch.

Spider-Man 3 maakt goed gebruik van de action sequences en lijkt meer een filmgame te willen worden dan een licentiegame. Tevens lijkt het erop dat Spider-Man 3 het begrip filmgame naar een nieuw niveau wil gaan tillen. En dan niet direct op grafisch-, gameplaytechnisch- of verhaalgebied, maar op het feit dat de game veel meer als een film gepresenteerd wordt dan een videospelletje. Zo kun je nog steeds met Spidey door de straten van het grote New York slingeren, alleen wordt dit deze keer veel actievoller weergegeven. De camera hangt niet statisch achter Peter Parker, maar deint goed op en neer en laat een simpel zwiepsessietje al gauw als een wilde achtbaanrit aanvoelen. Je zit echt mee te bewegen op de bank en duikt weg als je keihard op een betonnen muur van tientallen meters afsuist.

De trailer in HD-kwaliteit is hier te downloaden.

Spider-Man 3 zal op 4 mei uitgebracht worden voor de PC, PS2, PS3, Xbox 360, Wii, PSP, GBA en Nintendo DS.

  1.   
    Ottuh's avatar

    Ziet er zeer goed uit! 😀

  2.   
    Remmie!'s avatar

    hoop dat deze graphics egt in de game zitten en dat dat rond slingere beetje gaat werken 8) 😆 want dan ga’k m zeker halen! 🙄

  3.   
    R.andom H.ero's avatar

    Games van films zuigen, vice versa ook. Neem niet de moeite om naar die video te kijken.

  4.   
    N360Gamer's avatar

    ”keb wel vertrouwen in deze game,, ik vond 2 best rlx alleen had ik het gevoel dat er iets miste.. Maar dat zal denk ik wel goed komen bij 3 🙂

  5.   
    Dilliemaster's avatar

    hou nie zo van Spiderman 😕

  6.   
    Wouter's avatar

    Ik ook niet… Maar het ziet er wel goed uit! 8)

  7.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik hoop dat je die Kingpin gast lekker helemaal bond en blauw mag slaan zodat de stad eindelijk verlost is van al die gemuteerde slechterikken. In de tekenfilm in hij namelijk de leider van bijna al de vijanden, en dat zal in de film en game ook wel zo zijn.

  8.   
    remonnn's avatar

    R.andom H.ero schreef, "Games van films zuigen, vice versa ook. Neem niet de moeite om naar die video te kijken."