Inruilactie Xbox 360 tegen fikse korting Elite-editie in VS van start

Op 29 april zal de Xbox 360 Elite in de Verenigde Staten gelanceerd worden en de echte Xbox-fans zijn dus vrijwel verplicht om nagenoeg opnieuw een flink geldbedrag van $479 op te hoesten voor deze deluxe editie. Voor deze die-hards bespaart GameStop en EBgames een hoop leed, aangezien zij met een ideale inruilactie komen.

Momenteel geeft de webstore 215 dollar voor een Premium 360 met draadloze controller en hard drive, 190 dollar voor een Core 360 en 30 dollar voor een originele Xbox. Met de komst van de Elite zullen de bedragen van deze teruggave nog meer stijgen. Het is niet officieel wat voor prijzen hier na de release van de Elite tegenover staan, maar op Xbox360fanboy.com lijken de prijzen hoe dan ook al bekend. De website vermeldt 250 dollar voor een volledig uitgeruste Premium 360 , 200 dollar voor een Core 360 en 50 dollar voor een originele Xbox. Het is nog onbekend of je bij deze ruil verplicht ben om een Elite te scoren of dat je de geldbonnen ook mag spenderen aan andere soft- of hardware in de winkel.

 1.   
  Ariose's avatar

  Ik ben tevreden met mijn Premium en de Elite is wel vet maar die hoef ik niet. Alles wat erbij zit is leuk, niet noodzakelijk.

 2.   
  Gold_Thunder's avatar

  Weet iemand waneer de Xbox elite in NL uitkomt?

 3.   
  D@xter's avatar

  Ik vind het maar allemaal geldklopperij…, wie gaat er nou zoveel meer betalen voor een paar extra dingen… ๐Ÿ˜•

 4.   
  Kilerden's avatar

  Hij ziet er wel mooi uit

 5.   
  Fawaka-W's avatar

  geldklopperij.. maar de inruil actie is wel ok. mogen ze bij nintedo wel een voorbeeld van nemen!!

 6.   
  Copyc@t's avatar

  Even voor alle duidelijkheid dit is geen actie van Microsoft maar een actie van de onlineshops.. ๐Ÿ™„

 7.   
  Remmie!'s avatar

  Gold_Thunder schreef, "Weet iemand waneer de Xbox elite in NL uitkomt?"

  nog niet bekend ๐Ÿ˜‰

 8.   
  Bumshakalakabum's avatar

  leuk en aardig daar voor die vreters, maar laten ze dat dan ook maar voor Europa doen als de Elite hier uit is! ๐Ÿ™‚ zoalng ze dat doen komt alles goed ๐Ÿ˜†