Nieuwe content Rainbow Six: Vegas op Xbox Live

Ubisoft heeft vandaag een nieuwe bundel downloadbare content uitgebracht voor de Xbox 360-versie van Rainbow Six: Vegas. Tegen een vergoeding van 800 Microsoft Points (ca. 9,30 euro) krijg je de Player’s Pack: Red Edition. In dit pakket zitten vijf multiplayer maps en, wellicht interessanter, twee nieuwe spelmodi: Assassination en Total Conquest. In Assassination moet het ene team een VIP naar de veilige zone loodsen, terwijl de tegenpartij probeert de vriendelijke VIP om zeep te helpen. Total Conquest is een bekend capture-and-hold principe, waarin twee teams strijden voor drie mobiele radar-installaties (controle punten).

Bij de multiplayer maps zal een aantal enigzins bekend voor kunnen komen, aangezien Border Town en Killhouse opgepoetste versies zijn van reeds bestaande strijdvelden. Niewkomers zijn Marshalling Yard, een industriëel gebied, Doscala Restaurant, een Italiaanse eetgelegenheid in hartje Vegas en Roof, een koffiefabriek nabij de Mexicaanse grens. Elke map is geoptimaliseerd voor een duel met 16 spelers.

Rainbow Six: Vegas speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Al daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten (Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics). Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.

Je teammaten zullen er niet voor Jan met de hele korte achternaam zijn. Ze zullen suggesties geven om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden. Volgens Ubisoft biedt de nieuwe generatie console mogelijkheden om de AI eng goed te maken. Daarnaast is er natuurlijk ook een multiplayer aanwezig, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

Rainbow Six: Vegas is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PC. De PlayStation 3- en PSP-versie zullen volgende maand uitgebracht worden.

  1.   
    Dilliemaster's avatar

    lijkty me Uber

  2.   
    Remmie!'s avatar

    ze geve wel veel nieuwe content uit 😮 😆

  3.   
    R.andom H.ero's avatar

    Maar wel karig, en dat je dáárvoor moet betalen is onzin.

  4.   
    Remmie!'s avatar

    R.andom H.ero schreef, "Maar wel karig, en dat je dáárvoor moet betalen is onzin."

    lol idd 😆

  5.   
    ChielB's avatar

    Tja, voor niets gaat de zon op he. En toch, 2 nieuwe spelmodi kunnen voor behoorlijk wat extra levensduur zorgen. Ik zou hier liever geld aan uitgeven, dan bijv. 500 MP’s voor 3 tracks van Guitar Hero….

  6.   
    R.andom H.ero's avatar

    ChielB schreef, "Tja, voor niets gaat de zon op he. En toch, 2 nieuwe spelmodi kunnen voor behoorlijk wat extra levensduur zorgen. Ik zou hier liever geld aan uitgeven, dan bijv. 500 MP’s voor 3 tracks van Guitar Hero…."

    Dus dat is 9,00 +/- voor 2 nieuwe spelmodi en 2 nieuwe maps + 1 refresh. Dat zou gewoon bij een nieuwe patch moeten komen ipv dat je er geld voor moet neerleggen. Het is niet duur, dat zeg ik niet maar het is het niet waard. Ik denk dat slecht een handjevol mensen hun MP’s hieraan uitgeven

  7.   
    ChielB's avatar

    2 spelmodi, 3 nieuwe maps en 2 opgepoetste mappen. Blijft idd veel geld, maar toch…er zijn wel ergere afzetpraktijken geweest. 😉

  8.   
    R.andom H.ero's avatar

    ChielB schreef, "2 spelmodi, 3 nieuwe maps en 2 opgepoetste mappen. Blijft idd veel geld, maar toch…er zijn wel ergere afzetpraktijken geweest. 😉 "

    *Denkt aan upgrades voor NFSC

  9.   
    Dilliemaster's avatar

    !Remmie! schreef, "ze geve wel veel nieuwe content uit 😮 😆 "

    is tog juist fijn 😉

  10.   
    Wesley's avatar

    Leuk dat er zoveel nieuwe content komt, maar €9,30 is wel afzetterij.