Ga op western reis in nieuwe trailer Call of Juarez

Ontwikkelaar van Call of Juarez Techland heeft ons voor de Xbox 360 versie van Call of Juarez betere graphics, een hogere AI en andere technische verbeteringen beloofd. Wat hiervan terecht komt is uiteraard afwachten, maar vandaag krijgen we in ieder geval alvast een beetje een impressie met een nieuwe trailer.

Call of Juarez neemt je mee naar Zuid-Texas, 1882. Billy Candle is net 19 jaar geworden en vastberaden om de legendarische verborgen schat te vinden, maar hij wordt verdacht van moord. Billy wordt achterna gezeten door pastoor Ray McCall, een onbekende schutter, die gelooft dat de Heer hem heeft uitgekozen om Billy’s rechter, jury en beul te zijn. Je zult zowel met Ray als met Billy spelen, twee unieke personages met elk hun eigen speelstijl en wapens. Herleef de dagen van het Wilde Westen, duels midden op de dag, bankovervallen en de goudkoorts. Onderweg moet je het opnemen tegen professionele moordenaars en beruchte revolverhelden. Neem deel aan spectaculaire shootouts en wilde achtervolgingen te paard.

Call of Juarez is vorig jaar al verschenen voor de PC en zal tijdens de zomer van dit jaar uitgebracht worden voor de Xbox 360.

  1.   
    Nirusu's avatar

    Ziet er wel vet uit! Alleen meneertje heeft wel veel ammo.

  2.   
    Ariose's avatar

    Mij kon het juist niet echt boeien ๐Ÿ™„

  3.   
    N360Gamer's avatar

    hoezo pakt die gast een boek midden in een fight? ๐Ÿ˜•
    Voor de rest vind ik het wel een rlxe wild west shooter, lijkt me leuker als GUN ๐Ÿ™‚

  4.   
    D@xter's avatar

    N360Gamer schreef, "hoezo pakt die gast een boek midden in een fight? ๐Ÿ˜•
    Voor de rest vind ik het wel een rlxe wild west shooter, lijkt me leuker als GUN ๐Ÿ™‚ "

    Die gast wil snel nog even een gebedje voorlezen voordat hij afgeknalt wordt ๐Ÿ˜‰ , maar jammer genoeg gebeurt dan niet ๐Ÿ˜› .

  5.   
    Dilliemaster's avatar

    eg vette game ga ik kope ๐Ÿ˜€