Gamersnet.nl

Vrouw bood seks aan voor goudstukken in World of Warcraft

De gekheid rondom World of Warcraft neemt maar toe en toe en toe. Zo werd de game verboden voor homoseksuele guilds, werd er een hele South Park aflevering aan gewijd en dit fenomeen binnen de gameswereld blijft maar in het nieuws.

Maar nu zou het hoogtepunt toch wel bereikt moeten zijn. Een (Amerikaanse, hoe kan het ook anders) vrouw heeft namelijk sex aangeboden op een datingsite, in ruil voor in-game goudstukken. De online hoer wou namelijk een epic flying mount kopen, en dit vervoermiddel kost maarliefst vijfduizend goudstukken. Ze had waarschijnlijk geen zin dit helemaal zelf bij elkaar te grinden en te sparen, en daarom bood ze op de online datingsite CraigsList sex aan, in ruil voor vijfduizend van deze glimmende gouden muntjes. De ‘koper’ moest echter wel een foto van hemzelf sturen, zodat ze wist met wie ze onder de lakens zou duiken.

Deze poging om geld te verdienen is inmiddels gelukt. Iemand is aan zijn trekken gekomen en de vrouw heeft inmiddels haar goldpieces gehad en vliegt vrolijk rond door The Outland op haar epic flying mount. De oproep op de site is inmiddels verwijderd. De vraag is wat het volgende punt van idioterie rondom deze MMORPG is. To be continued…