RedOctane erkent patch-problemen Guitar Hero 2

Gisteren kwam al het goede nieuws naar buiten dat er een patch was uitgebracht voor Guitar Hero 2 die een einde zou maken aan problemen met de whammy bar. Nu, één dag nadat de patch is vrijgegeven, zijn er al vele Xbox 360-gamers die zich hebben gemeld met negatieve effecten van deze patch. In het minst erge geval was er slechts sprake van regelmatig vastlopen van de game, maar er zijn ook al gamers bij wie de Xbox 360 geheel is vastgelopen (voorzien van de beruchte ‘ring of death’) en de console ter reparatie richting Microsoft opgestuurd moet worden. Toch een vervelend probleem als je juist geholpen denkt te zijn door de patch, zeker als de garantie van je Xbox 360 reeds is verlopen.

RedOctane heeft inmiddels toegegeven dat de patch bij sommige gamers voor nieuwe problemen heeft gezorgd. Helaas ging hun reactie vooralsnog niet verder dan: “We’re aware of the problem and we’re looking into it”. Het valt dan ook aan te raden om even te wachten met het downloaden van de patch.

In Guitar Hero 2 is het, net als in zijn voorganger, de bedoeling om op het juiste moment de juiste snaar weten te raken en op deze manier punten te scoren. Het spel heeft nog steeds dezelfde ontwikkelaar, alleen heeft Harmonix nu al toegezegd dat het tweede deel in de Guitar Hero een stuk moeilijker zal zijn dan de eerste en ook zal het spel bomvol zitten met allerlei multiplayer modes om je samen helemaal op uit te leven! Natuurlijk doe je dit op de twee bijgeleverde gitaren om het allemaal zo realistisch mogelijk te maken.

Guitar Hero II is inmiddels uitgebracht voor de PlayStation 2 en Xbox 360.

  1.   
    Dilliemaster's avatar

    tsja kheb ut sowieso nooit leuk gevonden

  2.   
    ThMsZ's avatar

    guitae hero likt me best wel leuk hoors snelle vingers moet je hebbe 😆 😮

  3.   
    Mrn.'s avatar

    Dat begint niet goed met Guitar Hero 2!

  4.   
    Remmie!'s avatar

    idd

  5.   
    Nirusu's avatar

    Prutsers… 😮