Veel Amerikaanse winkels stoppen verkoop 20 GB Playstation 3

In de Verenigde Staten zijn er -in tegenstelling tot Europa- twee verschillende versies van de Playstation 3 te koop. De 60 GB versie (die hier ook verkrijgbaar is) en de 20 Gb versie, tegen een lagere prijs. Naast een kleinere harde schijf heeft de goedkopere versie ook geen WiFi of een kaartlezer.

Het bleek al snel dat de 60 Gb Playstation 3 veruit de populairste van de twee consoles is. Zo populair zelfs, dat veel winkels in de VS hebben besloten de 20GB-console niet meer te verkopen. Opvallend is dat SonyStyle -de officiele winkel van Sony- ook gestopt is met de ‘ baby’-PS3. Andere grote winkels, zoals Best Buy, GameStop en Electronics Boutique hebben het voorbeeld van de SonyStyle winkel gevolgd. Amazon.com heeft daarentegen nog steeds de 20 GB Playstation 3 in voorraad.

Of de goedkopere nog PS3 naar Europa komt is nog steeds niet officieel aangekondigd. Deze beslissing is mede afhankelijk van de vraag naar de console op de andere continenten.

 1.   
  Rhemme's avatar

  Nouja, lijkt me niet erg waarschijnlijk dat hij hierheen komt dan, als hij in de USA zo erg flopt.

 2.   
  Viperations's avatar

  Dat lijkt me ook, maar die conclusie mag je niet trekken eigenlijk he 😉

 3.   
  Aadb's avatar

  maja ik hou het nog wel even voor een tijdje bij een Xbox 360, en wat dan nog geen kaartlezer en een kleinere HD , usb support ondersteund genoeg.

  USB Kaartlezer werkt er gerust ook op netzoals die werkt op een xbox 360
  andere harddisk kunnen toch appart worden bijgekocht so what.

  Zie het probleem niet en als die uitkomt kost dat ding alsnog duurderdan een xbox 360 dus echt niet dat ik er een ga aanschaffen.