Bekendheden designen controllers Guitar Hero 2 voor goede doel

Bekendheden uit alle streken van de wereld hebben hun koppen bij elkaar gestoken om unieke Guitar Hero II-controllers te designen. De controllers steunen het goede doel door de verkoopprijs te schenken aan MusiCare, een organisatie die musici in persoonlijke zaken zoals medische problemen steunt. De gitaren worden verkocht op eBay met een startbod van 100 dollar. Dit project is het initiatief van Activision en Red Bull, waaraan onder andere Tony Hawk, Nickelback en Tenacious D aan deelnemen. De controllers zullen op 13 april tegen de hoogste prijs worden verkocht.

In Guitar Hero 2 is het, net als in zijn voorganger, de bedoeling om op het juiste moment de juiste snaar weten te raken en op deze manier punten te scoren. Het spel heeft nog steeds dezelfde ontwikkelaar, alleen heeft Harmonix nu al toegezegd dat het tweede deel in de Guitar Hero een stuk moeilijker zal zijn dan de eerste en ook zal het spel bomvol zitten met allerlei multiplayer modes om je samen helemaal op uit te leven! Natuurlijk doe je dit op de twee bijgeleverde gitaren om het allemaal zo realistisch mogelijk te maken.

Guitar Hero II is al sinds vorig jaar november verkrijgbaar voor de PlayStation 2. De Xbox 360-versie zal op 6 april uitgebracht worden.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Hopelijk komt er een mooiere dan de originele voor de Xbox 360 😀