De koppen bij elkaar in heads-up tussen GTA IV en Saints Row

Sinds het grote moment daar was, de onthulling van de eerste GTA IV-trailer, vergeleken mensen de game en hoofdpersoon al snel met de acties van de gangstâh uit Saints Row. Om de vergelijking dan ook maar echt te maken, is er op de site van Gametrailers een heads-up verschenen waarin de games en hun personages naast elkaar worden gezet.

Grand Theft Auto IV zal het nieuwste spel worden in de GTA reeks, die al jaren uitgegeven wordt door Rockstar Games. De game zal gebruik maken van de Rage-engine. Helaas is er nog weinig officieel bekend over de locatie en karakters in de game, iets dat hopelijk zeer binnenkort zal veranderen. Wel lijken we uit de trailer op te kunnen maken dat de game zich in New York afspeelt. Volgens een woordvoerder van Rockstar zal deze game online speelbaar zijn en zal er na de launch downloadable content beschikbaar worden gesteld. Verder is nog niet bekend of het spel ook op de PC beschikbaar komt.

GTA IV staat aangekondigd om op 16 oktober te verschijnen.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik moet zegen lijkt veel op elkaar maar ik denk toch dat gta IV beter is. Maar Saints Row is natuurlijk veel beter op het gebied van online gaming Hmm ik vraag me af of er een Mulltiplayer in Grand Theft Auto IV komt, dat zou mooi zijn 😀

  2.   
    Ranzaap's avatar

    Ik vind niet dat ze een gameplay filmpje met een normale trailer kunnen vergelijken. Dat vind ik zwak!

  3.   
    Firef0x's avatar

    als je gta sa met saint row vergelijkt zie je volgens mij veel meer vergelijkingen (groene gangs enz…)

  4.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Hier word ik nou zo boos om he 😛 Waarom doen ze zoiets in godsnaam!!! 👿 👿 wat heeft het voor nut GTA 4 komt pas in Oktober dUS KAPPEE! GAMETRAILERS GET A LIFE

  5.   
    B4d33nD's avatar

    dit slaat nergens op die van gta IV is gewoon die vage trailer

  6.   
    Ruudjee's avatar

    Jezus wat een domme vergelijking :-?..
    Dit moetje pas doen als GTA4 ook uit is. Niet in het voordeel van de een of de andere maar GTA4 kan natuurlijk mooier of minder mooi uitvallen dan te zien valt op de trailer. Dus wat dat betreft..

  7.   
    Cirdan's avatar

    slaat nergens op..zonde van de tijd 🙄

  8.   
    ChielB's avatar

    Waarom staart iedereen blind op de graphics? Volgens mij wordt nergens beweerd dat ze dat willen vergelijken. Het zijn vooral eerste indrukken, bijvoorbeeld qua character en level-design die je voorzichtig naast elkaar kunt leggen.