Weer twee nieuwe multiplayermaps voor oude fiets Halo 2

11 november 2004… 1 april 2007. Het zou misschien een misselijke 1 april-grap kunnen zijn als het niet om Halo 2 zou gaan, maar Bungie en Microsoft bieden nog steeds volop ondersteuning voor deze all-time klassieker voor zowel de Xbox als de Xbox 360. Twee en een half jaar na dato komen Bungie en Certain Affinity namelijk met twee nieuwe multiplayermaps voor Halo 2.

De twee multiplayermaps worden Halo 2 remakes van twee maps uit Halo: Combat Evolved, het eerste deel, namelijk Hang ‘Em High en Derelict.
Hang ‘Em High moet naast Blood Gulch waarschijnlijk een van de populairste multiplayermaps voor Halo zijn geweest. De remake van deze map, genaamd Tombstone, krijgt nieuwe graphics, nieuwe features en een aantal verrassende acties die al spelende geactiveerd kunnen worden. Deze map is vooral gericht op Deathmatch en Capture the Flag.
De oppoetsbeurt voor Derelict, genaamd Desolation, is gericht op Team Deathmatch en is met zijn symmetrische vorm goed uitgebalanceerd. Ook voor dit stukje land op de Halo-ring liggen nieuwe graphics, nieuwe features en wat andere verrassingen in het verschiet.

De beide maps zullen binnenkort te downloaden zijn via de downloader van Halo 2. Ze zullen echter niet gratis zijn, maar je zult ze samen voor zo’n drie a vier euro kunnen downloaden.

[SCREENSHOTS]

Halo 2 zal vanaf 18 mei voor de PC te koop zijn. Voor de Xbox is hij al twee en een half jaar uit.

  1.   
    meatball's avatar

    “Halo 2 zal in het eerste kwartaal (januari, februari, maart) voor de PC te koop zijn”

    die 3 maanden zijn we al geweest 😆

  2.   
    TotalPicnic's avatar

    ik ben dat xbox teken van gamersnet helemaal vergeten ^^

  3.   
    Rhemme's avatar

    @meatball

    Dat verdomde uitstellen van die ontwikkelaars ook 😉

  4.   
    N360Gamer's avatar

    uhh hierboven staat dat hij op 18 mei uitkomt op de pc 😆

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    lijken me wel 2 leuken maps

  6.   
    Cirdan's avatar

    beetje laat maarja:P