Playstation 3-versie F.E.A.R. binnen een maand in de winkels

F.E.A.R. was er al op de Xbox 360 en de PC, maar een Playstation 3-versie werd eveneens verwacht. Sierra Entertainment heeft nu bekend gemaakt dat deze versie volgende maand zal verschijnen.

De game heeft hetzelfde verhaal als de versie van de Xbox 360. Daarnaast zal er een nieuw level en een nieuw wapen worden toegevoegd. F.E.A.R. zal tevens een online multiplayer hebben voor zestien personen. Tenslotte zal er een nieuwe speelmode worden toegevoegd, genaamd ‘Instant action mode’.


F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) is een first person shooter die om actie en horror draait. Een paramilitaire groepering heeft succesvol een luchtvaartbedrijf ingenomen en de mensen daar tot gijzelaars gemaakt. Ze stellen geen eisen, maar dat weerhoudt de overheid er niet van hun beste mensen naar binnen te sturen en er een einde aan te maken. Dat plan mislukt gigantisch, want de gestuurde commando’s worden grof overmeesterd en de beelden die het naar buiten halen worden abrupt afgekapt door een heel eigenaardige vorm van vernietiging. Gelukkig ben jij er nog, want jij bent getraind om het onverklaarbare onderuit te halen en krijgt de beste en nieuwste spulletjes mee.

De Playstation 3-versie verschijnt op 20 april.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren