Sony: Elite-versie X360 rechtvaardigt strategie PlayStation 3

In een periode waarin Sony net z’n nieuwste console in Europa heeft gelanceerd en Microsoft bekend heeft gemaakt dat er een Xbox 360 Elite-versie komt, is het modder gooien over en weer goed los gebarsten. Sony Computer Entertainment America heeft vandaag gereageerd op Microsoft’s onthulling van de Xbox 360 Elite. Peter Dille, vice president marketing bij SCEA, verklaarde als volgt:

  “We think every PlayStation 3 owner should have an “elite” experience, which is why we include an internal hard drive and HDMI output in every PS3 we sell, along with the 50GB of storage capacity on a high definition Blu-ray disc. Microsoft’s announcement today not only legitimises Sony’s PS3 strategy, it moves us closer to adopting universal standards in the area of high definition gaming that will benefit game developers and ultimately the end user.”

Kortom, dat Microsoft na enige tijd alsnog met een console-variant komt die wél volledige ondersteuning biedt aan high-definition gaming, rechtvaardigt de strategie van Sony om de PS3 direct van alles te voorzien.

 1.   
  shorty_69's avatar

  PS3 RULES!!!!!!!!

 2.   
  Kilerden's avatar

  f0 met je ps3

  xbox 360 RULES!!!

  {de ps3 ook wel mar die heb ik nog niet dus ben ik nu ff voor de xbox 360 :P}

 3.   
  Peter Stout's avatar

  Ik zie geen verschil tussen games op de 360 en de PlayStation 3.

 4.   
  104069's avatar

  ikke wel 😉 in gfx maar ook in gameplay. Ik hou van FPS 😀

 5.   
  Peter Stout's avatar

  Dan ben ik toch wel erg benieuwd in welke game jij bétere graphics hebt gezien… die zijn er namelijk niet.

 6.   
  Xion's avatar

  Enigst verschil dat je kan merk is de gameplay lijkt mij…

 7.   
  TotalPicnic's avatar

  die vergelijkingen van gametrailers zijn redelijk slecht, geen verschil, beetje gamma mschn

 8.   
  SynoP's avatar

  Wat je denk ik zal merken is daalijk bij GTA IV … game producers hebben meer mogelijkheden bij Ps3, en zal GTA IV waarschijnlijk mooier en soepeler draaien op de Ps3.. aangezien ze een grote engine kunnen gebruiken dankzij de blu-ray functie.

 9.   
  Fawaka-W's avatar

  de ps3 is nu in z’n start fase al even mooi als een xbox360 waaraan men al een jaar heef kunne sleutelen…
  k denk over een half jaar zal de ps3 de xbox360 grafisch echt wegblazen.

 10.   
  YpoX's avatar

  Maar de wii heeft ook lang niet zulke goeie graphics als de ps3 en/of de Xbox360 maar toch wordt hij erg goed verkocht, en ik vind de spellen op de xbox360 toch mooier, Halo3 enzo, maar dat is me persoonlijke smaak 😛

 11.   
  Copyc@t's avatar

  O ja jij hebt Halo 3 natuurlijk al gespeeld dat je weet dat die mooier is als alles op de PS3…Nou als ik naar Motorstorm kijk een game met die physics en graphics kent zijn gelijke niet op de 360 hoor….

  Trouwens ik heb nooit niet waanzinnige verheerlijking van Halo begrepen, ik heb ze alle twee gespeeld, maar snap het gewoon niet. het is een aardige FPS maar ook niet meer als dat…..

 12.   
  amoi's avatar

  als je dan zo’n fanboy bent hoef je de xbox of de wii of ps3 niet af te zijken en een berigt voor alle fanboys van iedere console gat a life , neem een fatzoenlijk leven