Kijk mee achter de schermen in trailer Medal of Honor: Airborne

Na een lange tijd van stilte is er nu eindelijk weer eens nieuw videomateriaal uitgebracht van Medal of Honor: Airborne. Het betreft deze keer geen in-game materiaal, maar nu krijgen we eens een kijkje achter de schermen. In de trailer laten medewerkers van EA Games zien hoe ze de authentieke geluiden van WO II-vliegtuigen vastleggen.

Het verhaal van Medal of Honor: Airborne draait om Boyd Travers, een Amerikaanse soldaat die zich heeft opgegeven bij de Amerikaanse luchtmacht om zich vervolgens bij de ‘82nd Airborne Division’ te voegen. Een Amerikaanse luchteenheid die daadwerkelijk heeft bestaan en het in de oorlog moest opnemen tegen de Duitsers, die natuurlijk superieur waren in aantal. De eerste missies spelen zich in 1943 af op Sicilië, later maak je ook D-Day en de bevrijding van de rest van Europa mee. In de game kan je door middel van parachutesprongen je startlocatie bepalen, waardoor je zelf bepaalt hoe je de missies gaat aanpakken.

De trailer in HD-kwaliteit is via deze link te downloaden.

Medal of Honor: Airborne komt in de loop van dit jaar uit voor de PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox en Xbox 360.

  1.   
    jan de man's avatar

    wel stoer hoe ze dat allemaal maken

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Zo hee, ze hebben er wel wat voor over. Nu maar hopen dat het een goeie game wordt 😛

  3.   
    Nielskuhhveki's avatar

    Ik vond het vliegtuig wel vet, nu kijken of de game ook zo vet word 😉

  4.   
    R.andom H.ero's avatar

    in MoH Rising Sun hadden ze ook geluiden van wapens en bewegingen opgenomen maar dat spel kwam slecht uit de oordelen. Dit keer hebben ze wel helemaal de trucendoos opengemaakt.