Nieuwe developer diary The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

The Lord of the Rings: Shadows of Angmar moet een uniek en onvergetelijk project worden om de magische wereld van Tolkien tot een MMORPG om te toveren. Het zal nog een maandje duren voordat je zelf de vele avonturen kunt beleven in de wondere gebieden van Midden-Aarde, maar om ons even zoet te houden is er vandaag een nieuwe developer diary uitgebracht waarin we worden geïnformeerd over het smeden van bijvoorbeeld uitrusting in de game.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen. De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Meer info vind je in onze preview.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar zal op 24 april uitkomen voor de PC.

  1.   
    Ariose's avatar

    Ik kan de DVD voor €3 krijgen bij de BS, maar zit er dan weer een addertje onder het gras ofzo? Want normaal kost de CD €30(ofzo). Verder lijkt dit me een super game. Maar ik heb geen zin in de maandelijkse lasten. Ik wil mijn ziel nog ff houden 😛