Vol gas je dag uit met screenshots Forza Motorsport 2

De racegame die zwaar op realisme leunt, Forza Motorsport 2, heeft zich de afgelopen tijd steeds meer laten zien. We zagen trailers waarin auto`s gefinetuned werden voor de race en er op tempo door de bochten werd gescheurd; ook vandaag zijn er weer nieuwe beelden uitgebracht van deze game.

Forza Motorsport 2 gaat verder waar het eerste deel ophield en gaat de strijd met Gran Turismo (HD) nu echt aan. Het realisme wordt nog dieper uitgewerkt en in combinatie met fotorealistische graphics, zeer geavanceerde physics en een uitgebreid schadesysteem worden alle eigenschappen van de Xbox 360 volop gebruikt. Onderdelen zullen slijten en een kapotte spoiler zal ook echt voor minder grip zorgen. Ook de afstelling van je bak is van cruciaal belang, alle statistieken worden namelijk real-time doorberekend naar je prestaties op het asfalt. Ook met al deze geheugenslurpende features draait de game met allerlei toeters en bellen, wat dacht je van 60 frames per seconde, motion-blur bij hoge snelheiden, high-dynamic-range lichteffecten en uiteraard viermaal anti-aliasing zodat als er nog karteltjes te zien zouden zijn op je HDTV, deze nu allemaal weggepoetsts zijn.

Daarnaast zit de game bomvol met auto’s, circuits en onderdelen. Meer dan 300 snelle bakken zitten er in de game, varierend van Ferrari’s, Porsche’s en Lamborghini’s tot bakken van Nissan, Volkswagen, Opel of General Motors. Daarnaast bevat de game 45 circuits, compleet met de bekenden der Aarde. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nürburgring Nordschleife, Road America Race Track, Silverstone Circuit, Tsukuba Circuit, Mazda Raceway Laguna Seca en de Sebring International Raceway. Daarnaast zitten er fictieve banen in de game, waarbij je bijvoorbeeld moet denken aan de overbevolkte straten van Rio Janeiro.
Naast een uitgebreidere singleplayermode biedt Forza Motorsport 2 uiteraard ook een online-onderdeel via Xbox Live, waar het strijdgewoel pas echt losbarst. Met maximaal acht man kun je scheuren met alle dingen die je je maar wenst, namelijk de veelzijdigheid van de carrieremodus.

[SCREENSHOTS]

Forza Motorsport 2 zal ergens in mei uitgebracht worden en is exclusief voor de Xbox 360.

 1.   
  Nirusu's avatar

  *Kartel alert*

 2.   
  Ariose's avatar

  Ziet er goed uit!

 3.   
  Ruudjee's avatar

  Jeeeezus, dit ziet er goed uit 8)

 4.   
  TotalPicnic's avatar

  @ nirusu
  als de pic op ware grote was zou alles gewoon strak zijn,
  waarom zijn de pics eigenlijk verkleint op deze site?? 😮

 5.   
  Tha Destiny's avatar

  Als je op ene pic klikt vergroot ie 😉

 6.   
  TotalPicnic's avatar

  dat wist ik dan ook nog wel 🙄 , maar dan zijn de afbeeldingen alsnog te kein