Ubisoft onthult multiplayer beta Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 is inmiddels al verschenen voor de Xbox 360 en op dat platform wist de game al hoge ogen te gooien. Helaas voor gamers met een PC, PSP of PlayStation 3 is de game tot juni uitgesteld, waardoor het nog wel even wachten zal zijn, voordat je met je Ghosts op pad kunt. Ubisoft heeft vandaag onthuld dat er in april een multiplayer beta zal komen voor de PC-versie. In deze beta zal een exclusieve Calavera-city map zitten, welke te spelen is in de Recon vs Assault modus.

Net zoals het eerste deel, focust Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 zich op gebeurtenissen in Mexico in het jaar 2014, waar een burgeroorlog komt opzetten. De Ghosts worden opgeroepen om de vijand uit te schakelen in heuvelachtig terrein, in de woestijn en zelfs in El Paso, Texas. Grafisch gaat de game ook weer een stapje verder dan het eerste deel en de verbeterde AI zorgt er voor dat de vijand je zal proberen te flankeren of strategische punten zal innemen. Ook je eigen teamgenoten profiteren van deze AI-upgrade en kunnen je van betere informatie voorzien over onder meer vijandelijke posities. Je kunt tevens air support oproepen om ondersteuning te krijgen van jet fighters, mobiele voertuigen om achter te kunnen schuilen en je kunt de hulp inschakelen van een onbemande artillerie MULE met een nieuwe Medic class om jezelf en teamgenoten op het strijdveld te kunnen healen. Ook kan de tijd die je veldslag in beslag neemt effect hebben op de gameplay, aangezien GRAW 2 een dynamische dag/nachtcyclus kent.

Lees ook onze tactische review!

De game is inmiddels al verschenen voor de Xbox360 en zal in juni nog uitgebracht worden voor de PC, PSP en PlayStation 3.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren