Meer details en gruwelijke screenshots van Clive Barker`s Jericho

Een week geleden geleden werden we al flink wakker geschud met wat nieuwe beelden van de angstaanjagende game, Clive Barker’s Jericho. Deze snelle horror-shooter moet straks vele gamers de stuipen op het lijf gaan jagen. De mensen van 1UP hebben vandaag wat nieuwe info over deze game weten te ontdekken. Zo zal je spelen met de held, Captain Ross. Hij weet echter niet lang te overleven, maar na zijn dood begint het pas echt. Als geest kan je namelijk in de lichamen van je teamleden om met deze verder te spelen. Ook zal het mogelijk zijn om speciale skills van teamleden te combineren dankzij de functie ‘threading’.

In de game zullen ook enkele mini-games zitten, net als in God of War, waarbij je met combinaties van toetsen jezelf moet zien te redden. Deze mini-games komen echter zelden voor als je goed speelt. Op een moment in de game moet je een aantal vogels neerschieten. Doe je dit snel genoeg, dan is er niets aan de hand. Ben je echter te langzaam, dan zal een vogel je aanvallen en moet je jezelf met een mini-game weer bevrijden.

Tot slot zijn er vandaag ook weer een aantal gruwelijke screenshots uitgebracht.

Cliver Barker’s Jericho vertelt het verhaal over het mysterieuze Al-Khali, een afgelegen woestijnstad in het Midden-Oosten. Als een uitzonderlijk krachtig kwaad daar tot leven komt wordt het Jericho team, een Special Forces eenheid, naar de stad gestuurd. Hun missie: het opjagen en vernietigen van al het kwaad dat zich in de stad bevindt, voordat het de mensheid verwoest. De teamleden zullen niet uitsluitend met extreme wapens gaan strijden tegen de helse wezens, maar ze zijn ook getraind in arcane arts, waardoor elk personage een unieke, para-psychologische gave heeft zoals alchemie, blood magic, exorcisme en helderziendheid.

[SCREENSHOTS]

Clive Barker’s Jericho zal in het vierde kwartaal van 2007 uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    Remmie!'s avatar

    beetje overdreven bloed ๐Ÿ˜•

  2.   
    Bub’z's avatar

    screen 8, bwlaargh ๐Ÿ˜ก

  3.   
    Silent Assasin's avatar

    zo deze game ga ik egt halen gek! ๐Ÿ˜€ helemaal goud gewoon 8)

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    Volgens mij word dit echt een Doom 3 achtige actievolle Ego schietspelachtige firstperson shooter met het angst gehalte van FEAR ๐Ÿ™‚ OH JA… ook nog wat RPG mogelijkheden denk ik ๐Ÿ˜›