Call of Juarez komt in de zomer naar de Xbox 360

Ontwikkelaar Techland maakte begin deze maand stiekem al bekend dat Call of Juarez binnenkort naar de Xbox 360 zal komen. Vandaag heeft uitgever Ubisoft dan ook eindelijk dit nieuws officiëel bevestigd, waarbij vermeld werd dat deze versie van de game meer grafische kracht en technische mogelijkheden zal hebben. Hierdoor kan de AI sterk verbeterd worden om een betere gameplay en meer uitdagende NPC’s te creëren.

Wellicht interessanter is het feit dat er nu ook iets meer zekerheid is over de release van deze game, die ergens in de zomermaanden zal plaatsvinden. Dit is toch weer een kleine meevaller gezien de eerdere geruchten, die al uitgingen van een release richting het einde van dit jaar.

Call of Juarez neemt je mee naar Zuid-Texas, 1882. Billy Candle is net 19 jaar geworden en vastberaden om de legendarische verborgen schat te vinden, maar hij wordt verdacht van moord. Billy wordt achterna gezeten door pastoor Ray McCall, een onbekende schutter, die gelooft dat de Heer hem heeft uitgekozen om Billy’s rechter, jury en beul te zijn. Je zult zowel met Ray als met Billy spelen, twee unieke personages met elk hun eigen speelstijl en wapens.
Herleef de dagen van het Wilde Westen, duels midden op de dag, bankovervallen en de goudkoorts. Onderweg moet je het opnemen tegen professionele moordenaars en beruchte revolverhelden. Neem deel aan spectaculaire shootouts en wilde achtervolgingen te paard.

Call of Juarez is vorig jaar al verschenen voor de PC en zal tijdens de zomer van dit jaar uitgebracht worden voor de Xbox 360.

  1.   
    Ariose's avatar

    Lijkt mij een leuke game, maar komt waarschijnlijk niet in mijn verzameling met al die andere toppers.

  2.   
    ricklolps3's avatar

    komt ie niet voor de ps3 ??