Nieuwe trailer S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl waagt zich in The Zone

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, de veelbesproken en vooral ook langverwachte game, komt binnenkort in de winkelrekken te liggen. THQ lijkt er alles aan te doen om de game zo goed mogelijk uit de verf te laten komen, maar sommigen denken dat S.T.A.L.K.E.R. zijn beste tijd gehad heeft. Vandaag is er weer een spookachtige trailer uitgebracht, waarin we worden meegenomen naar de duistere plekken van The Zone.

In het altijd sfeervolle Tsjernobyl komen weer radioactieve wolken vrij, waarna het leger besluit om een gebied van 30 vierkante kilometer af te zetten dat bekend staat als The Zone. Zo nieuwsgierig als de mens is, begeven steeds meer mensen zich naar The Zone, maar slechts een enkeling keert terug. Nog opvallender is dat ze bijzondere artefacten uit The Zone hebben meegenomen. Al snel ontstaat er een handeltje tussen de mensen die zich in het gevaarlijke gebied wagen, de Stalkers, en wetenschappers die zeer geïnteresseerd zijn in de artefacten. Als speler ben jij zo’n Stalker en aan jou de nobele taak om de geheimen van The Zone te ontrafelen en, nog belangrijker, te overleven!

Lees hier onze preview.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl zal op 23 maart voor de PC in de winkels liggen.

  1.   
    jan de man's avatar

    ziet er wel strak uit

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Bij sommige beelden krijg ik gek genoeg een beetje het Battlefield 2 gevoel 😕

  3.   
    WoKingNL's avatar

    ik begrijp wat je bedoelt je zie een boel mensen daar lopen die een beetje op elkaar lopen te schieten 😆 ik krijg er ook battlefield gevoel van 🙄

  4.   
    Geniaal's avatar

    Ziet er wel goed uit 😉

  5.   
    Cirdan's avatar

    lijkt wel op Half Life 2 en Battlefield 2 gemixt. maar het ziet er wel vet uit 8)

  6.   
    Remmie!'s avatar

    w0w!