GAME veroorzaakt ophef met ‘PS3 vs Xbox360’-poster

GAME, een van de grootste gameretailers van de Verenigd Koninkrijk, heeft ophef veroorzaakt met een poster waarbij de PlayStation 3 met de Xbox360 wordt vergeleken. Op de poster stonden de twee titanen tegenover elkaar, met daaronder de specificaties en prijs.

De poster zou veronderstellen dat een PlayStation 3 (in Engeland 425 Pond) uiteindelijk goedkoper is dan een Xbox360 met een draadloze netwerkadapter en HD-DVD-speler. Dat laatste komt namelijk neer op 485 Pond. De poster benadrukte dat de PlayStation 3 al een draadloze netwerkadapter heeft ingebouwd en al over een Blu-Ray speler beschikt. Vooral op de Blu-Ray zet Sony hoog in.

De poster, geplaatst in de winkel van GAME in de Bluewater Shopping Centre in Kent (Zuidoost Engeland), is echter weggehaald. GAME verklaart dat de poster is geplaatst zonder toestemming van het hoofdkantoor. Men heeft gelijk vertelt dat wanneer men nog zoiets flikt, de rapen gaar zijn. GAME zal willen voorkomen dat men een duidelijke voorkeur creëert naar het publiek.

    “The incident of the sign in our Bluewater store was conducted by a member of staff, without GAME head office’s approval.” (…) “This sign has since been removed and we have reiterated to all members of staff that the publishing of posters not designed and sent directly by head office is unauthorised. Anyone caught doing so will see the matter be taken further.”

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Is zoiets nou echt weer nodig? zielig hoor

  2.   
    Tom's avatar

    Pff… Moet het zo nodig allemaal weer worden vergeleken? Het gaat om de games. Die extraatjes zijn leuk, maar om die nou tegenover elkaar te zetten…

  3.   
    TotalPicnic's avatar

    not to 3 is the answer for meeee.

  4.   
    just_chris's avatar

    zielig? ik vind dit goed voor de mensen die twijfelen, hoewel ze miss iets meer ernaast kunne zetten aan gameplay, dus grote name van spelle ofzo, maarja, het is goed om dingen naast elkaar te zetten, doe ik ook altijd als ik een nieuw mobieltje ga kopen

  5.   
    Cirdan's avatar

    ja inderdaad;) je moet de koning klant wel alle ruime informatie geven en je moet ook zoveel mogelijk winst kunnen maken;)

  6.   
    N360Gamer's avatar

    wat een bulshit 👿

  7.   
    jan de man's avatar

    wrm ps3 ownt gewoonaahha

  8.   
    Copyc@t's avatar

    Tja voor verstokte xboxfans is dit moeilijk te verteren, maar het is wel de harde waarheid…op het stukje van alle PS1 en PS2 titels zijn af te spelen op de PS2, maar 1200 PS2 titels is een goed begin…beter als dat van de 360 november nov 2005….

  9.   
    Fredje's avatar

    To Wii or not to Wii?

  10.   
    Cirdan's avatar

    Wii is eigenlijk een buitenstaander..en inderdaad voor xbox 360 fans is het moeilijk te verteren dat de PS3 toch beter is dan de xbox360

  11.   
    Creepy's avatar

    Tja voor verstokte xboxfans is dit moeilijk te verteren, maar het is wel de
    harde waarheid…op het stukje van alle PS1 en PS2 titels zijn af te spelen op
    de PS2, maar 1200 PS2 titels is een goed begin…beter als dat van de 360
    november nov 2005….

    Die spellen zien er dan alleen wel slechter uit dan als je ze op de ps2 speelt, terwijl de xbox spellen die op de 360 kunnen er beter uitzien als je ze op de 360 afspeelt.

  12.   
    Cirdan's avatar

    dat klopt maar 1200 spellen is niet mis hea;)