Veel angst en spanning op monsterlijke screens Clive Barker`s Jericho

Een paar maanden geleden werden we al flink wakker geschud met wat eerste beelden van de angstaanjagende game, Clive Barker’s Jericho. Deze snelle horror-shooter moet straks vele gamers weer de stuipen op het lijf gaan jagen. Vandaag zijn er weer wat monsterlijke screenshots uitgebracht.

Cliver Barker’s Jericho vertelt het verhaal over het mysterieuze Al-Khali, een afgelegen woestijnstad in het Midden-Oosten. Als een uitzonderlijk krachtig kwaad daar tot leven komt wordt het Jericho team, een Special Forces eenheid, naar de stad gestuurd. Hun missie: het opjagen en vernietigen van al het kwaad dat zich in de stad bevindt, voordat het de mensheid verwoest. De teamleden zullen niet uitsluitend met extreme wapens gaan strijden tegen de helse wezens, maar ze zijn ook getraind in arcane arts, waardoor elk personage een unieke, para-psychologische gave heeft zoals alchemie, blood magic, exorcisme en helderziendheid.

[SCREENSHOTS]

Clive Barker’s Jericho zal in het vierde kwartaal van 2007 uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    N360Gamer's avatar

    Dit is pas een horror-game 😮

  2.   
    Ariose's avatar

    Het ziet er goed uit, maar ik zie me het eigenlijk nooit spelen.

  3.   
    Ranzaap's avatar

    VERDOMME! XD

    Me lijstje wordt zo lang dat ik het niet meer op kan noemen! Ik doe me 360 gewoon weg! Komen teveel vette games op uit, en heb te weinig geld ervoor 😛

    Maar deze game gaat heel erg vet worden, Ik heb er al zin in!