Samenwerken was nog nooit zo leuk in trailer Army of Two

Het is alweer een tijdje stil geweest rondom de tactical shooter Army of Two. Eind vorig jaar zagen we al sporadisch wat beelden, maar vandaag wordt de stilte weer fijn verbroken met een ingame-trailer. Niet alleen het tactische samenwerken zal een hoofdrol gaan spelen in deze game, maar ook krijgen we een stevige dosis humor te verwerken. De one-liners zijn in deze trailer ook weer ruimschoots aanwezig…

Army of Two is een strategische actiegame en gaat, zoals de titel al doet vermoeden, om het samenspelen van twee personen. Dit kan natuurlijk in de coöperatieve modus, splitscreen of online, maar ook in je eentje. EA Games heeft namelijk heel veel tijd gestoken in de kunstmatige intelligentie van niet alleen de vijanden, maar ook je teamgenoot. Niet langer loopt hij door je vuurlijn, tegen obstakels aan of zonder dekking. Met de nieuwste generatie consoles en de techniek die daar achter schuilt is het mogelijk om een natuurgetrouwe en onbeslissende AI te ontwikkelen voor een game.
Over het verhaal valt vooralsnog niet veel te melden, maar er is al wel bekend gemaakt dat je onder andere een complot zult moeten ontrafelen dat een wereldramp zou kunnen veroorzaken. Dat hebben we natuurlijk al meer gehoord, maar EA Games belooft met nog meer interessante features te komen.

De high-definition versie is via deze link te downloaden.

Army of Two staat voorlopig gepland om ergens in 2007 te verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    Ranzaap's avatar

    Hehe, Ziet er stoer uit 😛

  2.   
    ChielB's avatar

    “Who do you think you are? MacGyver?” 😆

  3.   
    Paolo's avatar

    Geweldig! 😛

  4.   
    Geniaal's avatar

    Hehe :P, ziet er mooi uit 😉

  5.   
    just_chris's avatar

    waaa goud!

  6.   
    ricklolps3's avatar

    lijk mijn wel leuk denk dat het best moelijk is ????/ 🙁

  7.   
    none's avatar

    hahaha, huumor, haha voral da bigin