GDC 07: Meer details Live for Windows bekend gemaakt

Microsoft heeft weer enkele details bekend gemaakt van de online gamedienst Live for Windows. Op een persconferentie op de Games Developers Conference in San Francisco deelde Microsoft mede dat de dienst alleen zal werken onder Windows Vista en bij games die verschijnen onder het label Games for Windows. Verder deed Microsoft nog enkele uitspraken over het prijskaartje dat er aan de dienst zal hangen. Die zal namelijk ongeveer gelijk zijn aan die van Xbox Live. Voor een jaarabonnement zal er $ 49,99 moeten worden betaald, $ 19,99 voor drie maanden online gamen en $ 7,99 voor een maandkaart. Verder zal de dienst, net als bij Xbox Live, bestaan uit twee accounts, een gratis silver-account en een gouden lidmaatschap waarvoor dus betaald moet gaan worden.

Gebruikers van Xbox Live hoeven zich geen zorgen te maken want zij kunnen kun Gold-memberschip gewoon gebruiken bij Live for Windows. Ook zullen gamerscore, gamertag en achievements onderling uitgewisseld worden.

 1.   
  WoKingNL's avatar

  19,999? ๐Ÿ˜† klopt niet ๐Ÿ˜† zo klein betalen wij niet eens lol

 2.   
  Viperations's avatar

  Aangepast, dank je wel voor je scherpte ๐Ÿ˜‰

 3.   
  Bub’z's avatar

  betekent dat nou dat ik moet gaan betalen om css online te doen?

 4.   
  WoKingNL's avatar

  ik denk het niet je zal dat abo wel alleen nodig hebben als je tegen xbox wil spelen

 5.   
  B4d33nD's avatar

  Damn , moeten we nu ook alweer dokken om online te gamen. Windows Vista is al duur zat en als je Halo 2 online wil doen, moet je er nog eens 50 euro bijleggen. (misschien in Nederland wel 60 euro, zou me niet verbazen.)

 6.   
  WoKingNL's avatar

  luister nou eens ff ik dnek niet dat je voor online gamen hoeft te betalen dat zou absurt zijn maar dat gebeurt ook niet je hoeft alleen te betalen ALS JE TEGEN XBOX GEBRUIKERS WIL SPELEN!!!!!!!!! ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  @B4d33nD

  kan je hem net zo goed op de xbox nemen als je die heb daar ligt die voor een prikie wel ergens nu ๐Ÿ˜›

 8.   
  B4d33nD's avatar

  Ik heb hem ook al. Speel op de 360 maar dat boeit verder niet.