World of Warcraft: The Burning Crusade breekt record na record

World of Warcraft blijft maar records vestigen. Vandaag heeft Blizzard bekend gemaakt dat er van de game sinds de release in januari dit jaar wereldwijd 3,5 miljoen exemplaren over de toonbank zijn gegaan. Voor de cijferfetisjisten onder ons: dit zijn er 1,6 miljoen in Europa, ongeveer 1,9 miljoen in de Verenigde Staten en circa 100.000 in de rest van de wereld. In totaal zijn er wereldwijd nu zo’n 8,5 miljoen World of Warcraft-spelers en dat is een felicitatie waard. Respect!

World of Warcraft: The Burning Crusade gaat over de eindeloze kruistocht die de Burning Legion voert om Azeroth te vernietigen. In The Burning Crusade zullen de helden van de Alliance en de Horde hun weg door de Dark Portal vinden, waarna ze in Outland belanden. Dit is het thuisland van de Burning Legion waar voor de spelers een flinke lading nieuwe dungeons, raid instances, steden en natuurlijk quests staat te wachten.

Behalve een nieuw verhaal en een nieuw landschap zal in The Bruning Crusade ook de levelcap worden verhoogd, eindelijk, van 60 naar 70. Zodra een speler level 60 bereikt heeft zal het een stuk moeilijker worden om naar een volgend level te werken. Het zal zelfs net zo lang gaan duren om van level 60 naar level 70 te komen als van level 1 tot level 60. Zodra je weer een nieuw level bereikt krijg je natuurlijk weer nieuwe spells, gaan je statistieken omhoog en kun je in nieuwe talents investeren. Behalve deze nieuwe opties zul je ook kunnen kiezen tussen twee nieuwe rassen: de Bloodelfs voor de Horde en de Draenei voor de Allience.

Inmiddels is er ook een nieuwe patch uitgegeven, V2.0.10, die je hier kan downloaden.

 1.   
  WoKingNL's avatar

  Zoals peter zegt: Respect! ๐Ÿ˜†

 2.   
  Ruudjee's avatar

  Echt onvoorstelbaar veel!

 3.   
  Tha Destiny's avatar

  een van die 8, 5 mil ben ik ๐Ÿ˜€
  sinds gisteren ๐Ÿ˜›

 4.   
  Cirdan's avatar

  lol..blizzard heeft nu een lekkere inkomen per maand:P

 5.   
  Bub’z's avatar

  hoeveel van die 8.5miljoen mensen zijn verslaaft? denkt robin in zichzelf… ๐Ÿ™„

 6.   
  B4d33nD's avatar

  Damn wat veel al

 7.   
  ExtremeDotCom's avatar

  gj blizz