Guild Wars 2 en expansion Eye of the North onthuld

NCsoft staat op het punt om een laatste uitbreiding aan te kondigen voor de MMORPG Guild Wars, genaamd Eye of the North. Deze uitbreiding zal vooral veel nieuwe content toevoegen voor spelers op een hoog niveau, zoals multi-level kerkers, nieuwe armor sets, nieuwe skills en extra Heroes. Een precieze releasedatum voor deze expansion zal tijdens de officiële aankondiging bekend worden gemaakt.

Daarnaast werkt NCsoft ook nog eens aan een zelfstandig vervolg op de serie met een betere graphics engine. Dit vervolg zal zich honderd jaar na de originele game afspelen. Het zal nog wel even gaan duren voordat we kunnen genieten van Guild Wars 2, want de eerste beta testen zullen pas in de loop van 2008 gaan starten.

  1.   
    Recon's avatar

    Ik houd het tempo al lang niet meer bij, maar hopelijk laat ANet ons eindelijk even op adem komen in plaats van de volgende uitbreiding er gelijk tegenaan te gooien.

  2.   
    Gold_Thunder's avatar

    Ik ben blij met die uitbereiding, maar niet blij met dat Guild Wars 2 een beter graphics engine heeft. Want ik denk dat mijn PC die niet gaat trekken. 🙁

  3.   
    the_supremacy's avatar

    @ Goldthunder
    dat zet je de graphs op medium ipv high

  4.   
    B4d33nD's avatar

    Nog een expansion?

  5.   
    ChielB's avatar

    Het was al aangekondigd dat er voor Guild Wars steeds op korte termijn een expansion zou krijgen. Dit wordt in elk geval de laatste….