Vlieg met de P-51 Mustang in Flight Simulator X: Adrenaline

Microsoft is druk bezig om Flight Simulator X naar het volgende niveau te tillen. In de aangekondigde uitbreiding “Flight Simulator X: Adrenaline” zijn erg veel leuke en praktische onderdelen toegevoegd aan het originele FSX. Ook zal er een Service pack #1 update uitgegeven worden, die allerlei aanpassingen doorvoert op verzoek van de vele gebruikers.

De DirectX 10 update zal gratis te dowloaden zijn ten tijde van de release van Flight Simulator X: Adrenaline. Met deze update van het spel kun je straks ook met Windows Vista op DirectX 10 spelen, waardoor de grafische kwaliteit erg omhoog zal gaan. Onder Windows Vista zijn er veel nieuwe functies beschikbaar, zoals parental control (waarom vraag je je af?). Ook zal dit platform voor een stabieler spel zorgen, inclusief een simpele installatie, zo belooft Microsoft.

Het Adrenaline pack zal echter veel leuke toevoegingen bieden. Er zullen een aantal nieuwe missies te spelen zijn. Ook kun je met drie nieuwe vliegtuigen vliegen, waarvan er de P-51 Mustang er zeker een is. Adrenaline zal ook een modus “multiplayer air racing” bevatten, waarbij je online tegen anderen kunt vliegen.

Meer nieuws volgt ongetwijfeld, voor de review van Flight Simulator X kijk je hier!

  1.   
    Ranzaap's avatar

    Gaaf nog meer manieren om te pletter te storten! 😀

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    De DirectX 10 update zal gratis te dowloaden zijn ten tijde van de release van Flight Simulator X: Adrenaline. Met deze update van het spel kun je straks ook met Windows Vista op DirectX 10 spelen

    je zit zowiezo al met directx 10 op windows vista standaard