Tony Montana grijpt naar kettingzaag in Wii-screens Scarface

Vivendi Games heeft na ongeveer acht maanden weer eens wat screenshots vrijgegeven van de ‘Miami in de jaren ’80’-game Scarface. Op deze screens kun je Tony Montana weer eens ouderwets met de kettingzaag in de weer zien. De game zal uiteraard volledig worden aangepast aan de Wii-besturing, waarbij de de Nunchuck gebruikt zal worden om te bewegen. De Wii-mote zal daarnaast te gebruiken zijn om mee te schieten en om je uit te leven met de kettingzaag. Leuk extraatje hierbij is dat het geluid van de kettingzaag uit de luidspreker van je controller te horen is. Verder zullen alle characters en voertuigen nog gedetailleerder zijn en ook de watereffecten worden verbeterd. Voor meer informatie over de game kun je een kijkje nemen op de website van Scarface.

In Scarface speelde Al Pacino zijn briljante rol als Tony Montana. Tony is een vluchteling uit Cuba met een afschuwelijke hekel aan het communisme. Wanneer hij zijn geluk in Miami gaat beproeven onder het motto ‘You know what capitalism is? Gettin’ fucked!’, komt hij in aanraking met mensen uit het drugscircuit. Tony bouwt een weg op en wordt een keiharde cocaïnehandelaar en heeft geen schijntje genade met verraders.

Het veelbelovende aan de game is dat veel locaties zullen worden nagemaakt uit de film. Het kenmerkende van de film zijn natuurlijk deze locaties, welke een en al macht en jaren tachtig uit ademen. De typische roze jaren ’80 club, de straten van Miami, de haven waar de drugs binnenkomt, de villa van Tony Montana met de beroemde leus ‘The World is yours’, hopelijk zit het er allemaal in. Het verhaal wordt herschreven door David McKenna, bekend van American History X, Blow en S.W.A.T. De game gaat verder waar de film ophield. Dit betekent niet dat het spel zich af speelt in het crematorium, want voor de gelegenheid leeft Tony Montana nog. Zijn zus doet niet aan reïncarnatie en Tony staat er helemaal alleen voor, nadat zijn drugsimperium als een kaartenhuis in elkaar is gevallen. Toch blijft Tony geloven in het succes van yeyo en besluit daarom, nadat hij er even tussen uit is geweest, terug te keren naar Florida. Fucking Montana is back in fucking Miami.

Scarface: The World is Yours is vorig jaar oktober al verschenen voor de PC, Xbox, PlayStation 2 en PlayStation Portable.

De Wii-versie zal deze zomer verschijnen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Hahah die bazooka op screen 7 is net zo’n lego ding x)

  2.   
    Peter Stout's avatar

    Ja haha, heb je die gasten al bij dat hek zien zitten. 😆

  3.   
    Gold_Thunder's avatar

    Ja ,dat viel mij ook op. 😛

  4.   
    Tom's avatar

    Lol, het ziet er misschien niet uit. Maar als je mag zagen, schieten en wurgen met je Wii-mote, dan hoeft dat ook niet. 😛

  5.   
    Peter Stout's avatar

    Lijkt mij geweldig. Dit is een van de weinige Wii-games die ik echt wil hebben.

  6.   
    B4d33nD's avatar

    Kan de Wii echt niet veel beters dan dit krijgen kwa graphics???

  7.   
    Peter Stout's avatar

    Goede vraag, volgende vraag.

    (btw, ik vrees van niet, Badeend)

  8.   
    martijnvi1's avatar

    lego op de wii

  9.   
    Tom's avatar

    Betere graphics dan dit? Waarschijnlijk niet echt, de Wii is namelijk niks meer dan een snellere GameCube, en dat is jammer.

  10.   
    martijnvi1's avatar

    dat is jammer want meestal blijft nintendo wat achter op grapicsh, terwijl er wel een goeie besturing bij zit.
    bij andere games is dat wel is omgedraaid