David Perry wants You! – of: hoe word ik projectleider van een nieuwe game

David Perry heeft na allerlei creatieve concepten (Earthworm Jim, MDK en Messiah om er een paar te noemen) weer iets totaal nieuws bedacht: een game die vooralsnog topgeheim is. Maar jij mag het weten, áls jij hem wilt helpen…

Het idee staat uitgelegd op http://topsecret.acclaim.com/ en het komt erop neer dat Perry op zoek is naar iemand die een MMO-project wil leiden, een project dat ‘gegarandeerd door Acclaim uitgegeven zal worden’. Ervaring op het gebied van game-ontwikkeling is niet nodig: David weigert zelfs om ook maar naar CV’s te kijken.

Hoe je dan de gelukkige projectleider kunt worden? Door de beste bijdrage te leveren. Het project begint dan ook met een afvalrace á la Idols en The Apprentice. Ben je de winnaar, dan zal David Perry je allereerst bijstaan waar nodig tijdens de ontwikkeling van de game. Na het verschijnen mag je je bovendien verlekkeren op het concept ‘royalties’.

  1.   
    Tom's avatar

    Lol, Idols nu ook al binnengedrongen in de gaming-wereld? Ach wat, ik heb genoten van Earthworm Jim (hoe fricking oud was ik toen wel niet?), en als die gozer wat gaat doen met een MMO, we zien wel.

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Hm.. mij lijkt een MMO GTA Game echt ZO vet. Dat alle voetgangers etc. gewoon worden vervangen door online spelers.

    Dikke Chaos :)!

  3.   
    Uchiha linkz's avatar

    lol dit is mss je kans om rijk mee te worden 😀

  4.   
    patrick123's avatar

    en dat geloof je zelf ! 😀 😀