Meer horror en angst in drie nieuwe S.T.A.L.K.E.R. trailers

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl is al jarenlang in ontwikkeling en lijkt een prachtige game te worden, maar volgens veel kritische gamers heeft het zijn tijd gemist om een topper te worden. Uitgever THQ lijkt zich hier niks van aan te trekken en blijft doorgaan met het bombarderen met trailers en screenshots. Vandaag zijn er opnieuw drie verse trailers verschenen.


De game draait om Chernobyl, waar op 25 april 1986 een verschrikkelijke nucleaire ramp is gebeurd bij een kerncentrale. Duizenden mensen en dieren zijn op slag dood en nog vele miljoenen worden ziek door de straling die vrijkomt. Het gebied, The Zone, wordt verlaten. In 2006 gaan amateuronderzoekers, stalkers, het terrein verkennen en vinden eigenaardige dieren en monsters die door de radioactieve straling zijn verminkt en in aggresieve beesten zijn veranderd… Maar er is meer aan de hand…
Als stalker heb je de mogelijkheid om je vrij te bewegen in een straal van 20 kilometer rond het epicentrum. Tijdens het spelen krijg je een hoop ”tasks” die je zal moeten uitvoeren. Hiermee verdien je materiaal dat je kunt verkopen en zo kun je nieuwe wapens, munitie en armor kopen. Je kunt je dus min of meer vrij rondbewegen door het ongelooflijk mooie Chernobyl.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl heeft dan toch eindelijk een definitieve releasedatum gekregen en zal op 30 maart voor PC in de winkels liggen.

Lees hier de preview.

  1.   
    TheBigman's avatar

    een gezellig familie spel voor jong en oud 😉

  2.   
    Noudje's avatar

    Zal dit eindelijk een spannend spel worden.. ziet er wel freaky uit

  3.   
    Ruudjee's avatar

    Damn, ik vind ‘m nu al enger dan F.E.A.R. 😀

  4.   
    B4d33nD's avatar

    Enger dan F.E.A.R.? Dat zou ik knap vinden.

  5.   
    patrick123's avatar

    kom maar op met die horror haha 😀 😉