Maandag multiplayer demo Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 moet volgens Ubisoft het eerste deel volledig doen vergeten en dat zijn natuurlijk stevige uitspraken. We hebben de afgelopen tijd al veel screenshots en trailers gezien die zeker veelbelovend leken, maar toch kan je pas wat beter oordelen over een game als je het zelf hebt gespeeld.

Sinds eind januari was het al mogelijk om met een singleplayer demo aan de slag te gaan, maar over vier dagen barst het geweld helemaal los met een multiplayer demo van GRAW 2. De demo zal vanaf 26 februari via Xbox Live te downloaden zijn.

Net zoals het eerste deel, focust Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 zich op gebeurtenissen in Mexico in het jaar 2014, waar een burgeroorlog komt opzetten. De Ghosts worden opgeroepen om de vijand uit te schakelen in heuvelachtig terrein, in de woestijn en zelfs in El Paso, Texas. Grafisch gaat de game ook weer een stapje verder dan het eerste deel en de verbeterde AI zorgt er voor dat de vijand je zal proberen te flankeren of strategische punten zal innemen. Ook je eigen teamgenoten profiteren van deze AI-upgrade en kunnen je van betere informatie voorzien over onder meer vijandelijke posities. Je kunt tevens air support oproepen om ondersteuning te krijgen van jet fighters, mobiele voertuigen om achter te kunnen schuilen en je kunt de hulp inschakelen van een onbemande artillerie MULE met een nieuwe Medic class om jezelf en teamgenoten op het strijdveld te kunnen healen. Ook kan de tijd die je veldslag in beslag neemt effect hebben op de gameplay, aangezien GRAW 2 een dynamische dag/nachtcyclus kent.

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 zal op 9 maart uitkomen voor de Xbox 360. Een versie voor de PC en PSP zal op 30 maart volgen en de PS3-versie zal in de lente verschijnen.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Ooh yeah 8)

  2.   
    R.andom H.ero's avatar

    GVD, ik wist dat ik me 360 niet had moete verkope aan die gast>< dan maar ff op marktplaats een koopje checken

  3.   
    davyklok's avatar

    bijzonder? 🙄

  4.   
    Ruudjee's avatar

    @ R.andom H.ero..

    Wacht gewoon op de PC versie 🙄

  5.   
    B4d33nD's avatar

    Ik ben niet dol op al die tactiek