Ook online vallen de dinosaurussen je aan in multiplayer van Turok

Bij het horen van de naam Turok denken sommigen toch even terug aan de goede oude tijd van bijvoorbeeld de Nintendo-64. Vele jaren terug was de game Turok op die console een aardig succes en waarom dan niet eens een nieuw deel maken? Dat nieuwe deel zal er straks komen en wel in de vorm van, wederom, Turok.

Vandaag is er wat meer bekend geworden over de multiplayer van deze game. Het zal mogelijk zijn om online met 16 tegenspelers te gaan strijden. Daarnaast zullen er in de online mappen ook dinosaurussen rondlopen, wat je voor de keuze stelt om óf de confrontatie met de dino’s aan te gaan óf de beesten te ontwijken en te vechten in gebieden waar juist meer tegenspelers zijn.

Turok is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas word je schip al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

Turok staat gepland om op 14 september te verschijnen voor de Playstation 3 en Xbox360.

  1.   
    Koen's avatar

    Nee? echt waar? 🙂

  2.   
    Design's avatar

    Yep, hij meent het. 🙄 😆
    Lijkt me wel een leuke game, maar toch wil ik eerst enkele screenshots zien.

    *Edit:
    Vette game, aan de screenshots te zien toch. 😀
    Thx ChielB. 😉