Gordels zijn geen overbodige luxe in trailer Test Drive: Unlimited

Race-fanaten met een Xbox 360 kunnen al geruime tijd rondscheuren met Test Drive: Unlimited, maar de overige versies moeten nog op maart wachten. Test Drive: Unlimited zal ook de PSP tegemoet rijden en de vandaag vrijgegeven trailer laat dan ook zien dat het interessante game lijkt te gaan worden voor Sony’s handheld.

Test Drive: Unlimited wordt niet zomaar een game waarin je lekker kan rond crossen, maar het wordt een M.O.O.R.: Massively Open Online Racing. Dat betekent dat je dus niet meer in je eentje rond rijdt, niet meer tegen bots moet racen maar dat je met duizenden mensen tégelijk online kan racen. Zo kan je tot 16 mensen met elkaar racen over enorme lappen asfalt, maar er is ook de kans dat je onderweg andere racers tegenkomt die toevallig ook op die track bezig zijn. Dit zorgt ervoor dat het spel een totaal andere beleving zal gaan krijgen dan we tot nu toe zijn gewend van racegames.

Test Drive: Unlimited ligt al sinds september voor de Xbox 360 in de winkels. De PC- en PlayStation-versie zullen 2 maart uitkomen, gevolgt door de PSP-versie op 23 maart.

  1.   
    punk's avatar

    ik heb het al besteld op PC ik kan echt ni meer wachten 😀

  2.   
    Design's avatar

    Als ‘k hem neem, zal het toch voor PSP zijn. 😉

  3.   
    Cirdan's avatar

    heb jij dan een PSP?

  4.   
    Design's avatar

    Ja! Sinds kort. 😛 😉

  5.   
    Cirdan's avatar

    lol lekker;)