Gordon’s nieuwe bolide voor Half-Life 2: Episode 2 voorgesteld

Redenen om met spanning te wachten op Half-Life 2: Episode Two: 1. het is Half-Life. 2. Het verhaal gaat verder. 3. Gordon krijgt een stoere nieuwe bak om grote afstanden te doorkruisen. Die laatste kende je waarschijnlijk nog niet, dus hier hebben we wat concept art voor je:

[SCREENSHOTS]

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder zullen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol spelen. De game zal zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral afspelen in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (de grote robotspinnen) zullen daardoor ook wat uitgebreider en massaler zijn dan voorheen.
Verder krijg je in Episode Two te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels. Een andere toevoeging aan de game is de Strider Buster. Over dit nieuwe wapen zijn nog weinig details prijs gegeven, maar het doel van deze gadget moge duidelijk zijn.

Half-Life 2: Episode Two staat inmiddels gepland voor ‘Winter 2007-2008‘.

  1.   
    Uchiha linkz's avatar

    w0000t nice dus het wordt een grotere game dan episode 1.als ik het goeg begrijp 😉 .

  2.   
    Rock-in's avatar

    gruwelijk ding soort van hotrod-musclecar 😮

    Begrijp nog steeds niet hoe die gasten die dingen in elkaar zetten…