Vind de weg naar de overwinning in trailer Call of Duty: Roads To Victory

Het grote succes van Call of Duty heeft zich op bijna alle platforms doorgezet en dus kan de PlayStation Portable niet langer achterblijven. Met Call of Duty: Roads to Victory waagt Activision zich ook op handheldterrein; vandaag is er een nieuwe trailer verschenen.

Activision heeft zich inmiddels al een flinke weg geslagen met het welbekende Call of Duty en terwijl men bij de consoles inmiddels bij deel 3 beland is wordt de PSP ook nog een Call of Duty toegeschoten. Deze gaat onder de naam Call of Duty: Roads to Victory door het leven en zal aannemelijk niet veel anders zijn dan we gewend zijn. De Amerikaanse 82nd Airborne Division, Canadese First Army en Britse Parachuting Regiment brengen allemaal hun steentje bij aan de campaign die bestaat uit 13 missies. Aan het aantal liggende lijken deze in een paar nauwe uurtjes kapot te spelen zijn, maar de kwantiteit aan vijanden is zodanig groot dat je toch de enige weerstand zal moeten bieden. Sluipschutters, machinegeweren en het betere voer luchtaanvallen doen de speelbaarheid alleen nog maar ten goede en de multiplayermodes zoals Deathmatch en Capture the Flag zullen ook de nodige uren moeten leveren.

Call of Duty: Roads to Victory zal ergens in maart 2007 verschijnen.

  1.   
    Gold_Thunder's avatar

    Het ziet er erg goed uit voor een PSP game.

  2.   
    Design's avatar

    Idd. Lijkt me echt een topgame te worden. 8)

  3.   
    B4d33nD's avatar

    Damn vet.
    Ik weet alleen niet of ik hem koop, want ik kan niet online met mijn PSP.

    Kan iemand uitleggen hoe je dat precies doet?

  4.   
    Paolo's avatar

    Daarvoor moet je eerst verbinding met internet maken op je PSP. Dat kan via je eigen (draadloze) verbinding thuis of op een WiFi punt.