Guitar Hero 2 op de Xbox 360 krijgt meeste downloadbare content ooit

PlayStation 2-gamers hebben al uitgebreid kunnen rocken met Guitar Hero II en binnenkort is het de beurt aan bezitters van een Xbox 360. Xbox Live zal een zeer uitgebreide rol spelen om gemakkelijk nieuwe songs, themes en picture packs te downloaden, zo verklaarde producer Ted Lange. Volgens hem kunnen we straks “meer online content verwachten dan ooit tevoren in een game”. Hij gaf tevens aan dat ze al uitkijken naar volgende delen op de next-gen consoles, vanwege de visuele mogelijkheden en de grote capaciteit om te gebruiken.

In Guitar Hero 2 is het, net als in zijn voorganger, de bedoeling om op het juiste moment de juiste snaar weten te raken en op deze manier punten te scoren. Het spel heeft nog steeds dezelfde ontwikkelaar, alleen heeft Harmonix nu al toegezegd dat het tweede deel in de Guitar Hero een stuk moeilijker zal zijn dan de eerste en ook zal het spel bomvol zitten met allerlei multiplayer modes om je samen helemaal op uit te leven! Natuurlijk doe je dit op de twee bijgeleverde gitaren om het allemaal zo realistisch mogelijk te maken.

Guitar Hero II is al sinds vorig jaar november verkrijgbaar voor de PlayStation 2. De Xbox 360-versie zal op 6 april uitgebracht worden.

  1.   
    Mick.W's avatar

    dit is goed nieuws (net sing star die ook online kan downloaden)

  2.   
    B4d33nD's avatar

    Abbel,

    Vet leip ik ga echt rocken met die game!

  3.   
    Ruudjee's avatar

    Ghehe, geef mij alle nummers van 3 Doors Down, en ik vermaak me wel een week (of 6 :roll:)