S.T.A.L.K.E.R. griezelt en gruwelt verder in nieuwe screenshots

S.T.A.L.K.E.R. heeft flink de tijd genomen en we worden dan ook steeds nieuwsgieriger. Over iets meer dan een maand moet de game dan eindelijk in de schappen liggen. Vandaag zijn er weer een aantal nieuwe screenshots vrijgegeven.


De game draait om Chernobyl, waar op 25 april 1986 een verschrikkelijke nucleaire ramp is gebeurd bij een kerncentrale. Duizenden mensen en dieren zijn op slag dood en nog vele miljoenen worden ziek door de straling die vrijkomt. Het gebied, The Zone, wordt verlaten. In 2006 gaan amateuronderzoekers, stalkers, het terrein verkennen en vinden eigenaardige dieren en monsters die door de radioactieve straling zijn verminkt en in aggresieve beesten zijn veranderd… Maar er is meer aan de hand…
Als stalker heb je de mogelijkheid om je vrij te bewegen in een straal van 20 kilometer rond het epicentrum. Tijdens het spelen krijg je een hoop ”tasks” die je zal moeten uitvoeren. Hiermee verdien je materiaal dat je kunt verkopen en zo kun je nieuwe wapens, munitie en armor kopen. Je kunt je dus min of meer vrij rondbewegen door het ongelooflijk mooie Chernobyl.

[SCREENSHOTS]

S.T.A.L.K.E.R. moet uiteindelijk 30 maart exclusief voor de PC verschijnen.

  1.   
    paramara's avatar

    dit word echt een mastergame… 😮

  2.   
    Wouter's avatar

    Goeie screens, wordt wel een supergame denk ik! 😉

  3.   
    Uchiha linkz's avatar

    nice 😀

  4.   
    B4d33nD's avatar

    Zeker nice die wil ik echt spelen

  5.   
    Uchiha linkz's avatar

    lool zouw het lukken op een.
    AMD 3200+ 2.0ghz
    ddr2 1.5gb ram geheugen
    ATI EAX1300pro/td

  6.   
    ChielB's avatar

    Dat zal vooral je videokaart niet leuk gaan vinden….