Nieuw videomateriaal van alpha-versie Halo 3 duikt op

Nadat we eerder vandaag al het bericht hadden dat de Halo 3-website van Bungie weer flink is bijgewerkt, komt er nu nog meer nieuws van het Halo-front. Op het heerlijke medium YouTube was een tester zo vriendelijk om zelf een stukje op te nemen van zijn avonturen met de Halo 3 alpha-versie. Hoewel de kwaliteit van de opname niet al te best is en het ‘slechts’ een vroege versie van de game betreft, waar zeer waarschijnlijk nog veel aan bijgewerkt zal worden, is het toch weer lekker om wat bewegende beelden te zien.

Het filmpje is via deze link te bekijken, waarbij na ongeveer 34 seconden de actie pas echt van start gaat.

Halo 3 gaat logischer wijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

Nieuw in de multiplayer zal de ‘mancannon’ zijn; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken. Duidelijk is dat deze eerste Halo titel op de Xbox360 een ongelooflijke visuele ervaring zal gaan worden.

Halo 3 zal ergens in de tweede helft van 2007 uitkomen voor de Xbox 360.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Damn, en dit is pas de Alpha versie 😀

  2.   
    snowbob's avatar

    Unreal Tournament 2007 blijft tog mooier, eerlijk is eerlijk

  3.   
    Copyc@t's avatar

    Ik vind het niet zo veel verschillen met de vorige versies qua wapens en tactics…..Ik heb wel gehad met Halo…een game die een console moet dragen, noppe geef mij maar UR 3 maar die speel ik welop de PS3…echt wel.

  4.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Na wat ik allemaal gehoort heb en gezien (pics) leek me Halo 3 echt een van de vetste games te gaan worden van 2007 maar nu ik dit filmpje heb gezien… Vind ik het maar niets, Halo 3 begint steeds meer en meer op Halo 1 te lijken en dat zuigt men wil nieuwe shit zien nieuwe wapens en niet alles weer opnieuw. Mijn vertrouwen aan Halo 3 is gezakt ik denk dat het nog beter zal worden en dat zal ook wel want dit was maar de Alpha Versie.
    In mijn opzich (mening) word Halo 3 niets anders dan een opgepoetste versie van Halo 1 😥 Behalve dat ze het verhaal verranderen dan 🙄

  5.   
    mastertje's avatar

    volgens mij hebben ze stuk of 4 nieuwe wapens in Halo 3 gedaan heb ik ergens gelezen maar weet niet meer waar 😛

    maarjah het maakt mij anders toch niet uit als het op Halo 1 gaat lijken want die vond keigaaf