Guitar Hero doet waarschijnlijk de Wii aan

Activision heeft in de persoon van CEO Mike Griffith aangegeven dat Guitar Hero hoogstwaarschijnlijk naar de Nintendo Wii gaat komen. Deze Activision-bobo heeft zijn woorden goed gekozen want ook de Nintendo DS kwam in zijn toespraak aan de orde bij het noemen van het rijtje games waar Activision aandacht aan gaat besteden op Nintendo-platformen. Wat we ons bijvoorbeeld moeten voorstellen van de populaire gitaar-game op de DS, is ons nog niet helemaal duidelijk, maar het prikkelt in ieder geval onze fantasie.

Mike Griffith:

The key difference in our strategy versus the prior cycle, is that in addition to full support on Sony and Microsoft platforms, we will aggressively target the Nintendo platforms consistent with our multi-platform strategy and Nintendo’s expected growth. In fiscal 2008, we will double our offerings on the DS and the Wii, including Spider-Man, Shrek, Transformers, and Guitar Hero.

In Guitar Hero 2 gaat het er net als in zijn voorganger om om op het juiste moment de juiste snaar te raken op en op deze manier punten te scoren. Het tweede deel van Guitar Hero is een stuk moeilijker dan de eerste en het zit bomvol met allerlei multiplayer modes om je samen helemaal op uit te leven! Natuurlijk doe je dit op de bijgeleverde gitaar om het allemaal zo realistisch mogelijk te maken. Guitar Hero II is net als deel één voorzien van een vette playlist.

Lees hier de review van Guitar Hero II.

  1.   
    B4d33nD's avatar

    Dan moeten ze het wel met een gitaar doen en niet met de Wii-mote, anders is het niks aan. Alleen met een gtaar kun je rocken 8)

  2.   
    Peter Stout's avatar

    Geen idee hoe ze het gaan doen, maar het zal wel weer vet worden.

  3.   
    Maddy's avatar

    Wie hoort er niet in dit rijtje thuis: Rory Gallagher; Eric Clapton; Mark Knopfler; Peter Stout; Jimi Hendrix; Robbie Williams. Lastig?

    😆 😆

  4.   
    B4d33nD's avatar

    Hehe

  5.   
    Koen's avatar

    Robbie williams? die speelt toch geen gitaar?

  6.   
    Peter Stout's avatar

    Inderdaad, dat is geen gitaarheld… 😛

  7.   
    B4d33nD's avatar

    Maar hijs wel vet 😉

  8.   
    Maddy's avatar

    Dat is zeker waar/Maar onderschat die andere vijf niet.. 😀 Die zijn ook vet! 😀