Grand Theft Auto: Vice City Stories nu definitief naar de PS2

Na een voorzichtig geruchtje dat we twee weken terug nog voor je hadden, is het nu dan officieel: Grand Theft Auto: Vice City Stories komt ook naar de PlayStation 2. Dit hebben Rockstar Games en Take 2 Interactive bekendgemaakt in een persbericht.

Grand Theft Auto: Vice City Stories voor de PlayStation 2 zal ongetwijfeld min of meer een regelrechte poort zijn van het orgineel dat eind vorig jaar op de PSP verscheen, net zoals Grand Theft Auto: Liberty City Stories dat was, toen het in de lente van 2006 nog de PlayStation 2 aandeed. Daarom is het ook niet gek dat de game waarschijnlijk voor een zacht prijsje, dus dertig euro, in de winkels zal komen te liggen. De game verschijnt in Europa op 9 maart.

De hoofdpersoon van Grand Theft Auto: Vice City Stories is Victor ‘Vic’ Vance, de broer van Lance Vance uit het orginele Vice City. Hij heeft vroeger bij de marine gediend en de game speelt zich af in 1984, dus twee jaar voor de gebeurtenissen in Vice City. In tegenstelling tot Grand Theft Auto: Liberty City Stories is de stad van Vice City Stories wel veel groter dan in de game die vier jaar geleden al eens verscheen, Miami is namelijk verdubbeld. Ook is je bewegingsvrijheid in de game vergroot, zo is het weer mogelijk te zwemmen en zijn er ook jetski’s en helicopters aanwezig. Daarnaast zijn er uiteraard een heleboel nieuwe wapens en voertuigen, waarvan de scooters en motoren ditmaal makkelijker te besturen zijn.
Verder biedt de game vanzelfsprekend een heleboel nieuwe missies die een stuk complexer zullen zijn dan in Liberty City Stories. Verwacht dus niet persΓ© moeilijker opdrachten, maar zeker wel veelzijdiger en uitdagender opdrachten.

GTA: Vice City Stories ligt al sinds eind vorig jaar in de winkel voor de PSP, de PlayStation 2-versie komt dus op 6 maart.

  1.   
    Eggie124's avatar

    En maar ontekennen he!! maar toch uitbrengen iets later!! πŸ˜›

  2.   
    Faex's avatar

    ik heb hem al op de pc en op de playstation 2 het is een vet gaaf spel 8) πŸ™‚

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik wist toch wel dat die kwam dus ik heb me psp niet voor niets verkocht πŸ˜›

  4.   
    Cirdan's avatar

    dus nog beter dan GTA Vice city in 2003 of 2004?

  5.   
    Tha Destiny's avatar

    YES πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

  6.   
    B4d33nD's avatar

    Heb hem al op de PSP en het is echt een vette game 8) πŸ˜‰

  7.   
    Deadstriker's avatar

    Hopelijk komt die ook nog voor de pc?? πŸ™

  8.   
    markmans's avatar

    Kan je ook wat doen met die mystiqye en destiny???? πŸ˜€