Demo NBA Street: Homecourt dunkt zich naar Xbox Live

We hebben al erg veel screenshots en trailers van NBA Street Homecourt langs zien komen de laatste weken, maar toch kan je pas wat beter oordelen over een game als je er zelf mee aan de slag kunt. Voor de Xbox 360-gamers is er daarom goed nieuws te melden, want vandaag is er een demo van de game op Xbox Live Marketplace gezet. De demo is ongeveer 510 MB groot en is te downloaden voor leden met een gold-abonnement.

NBA Street Homecourt moet deze streetball-serie naar een hoger niveau tillen. De game neemt al je favoriete NBA-spelers mee naar de pleintjes in allerlei delen van de States en laat ze spelen met de zwaartekracht door geweldig hoge dunks, enkelbrekende trucjes en vele spectaculaire dingen. Zo zal de GameBreaker weer terug zijn, om voor een superhoge combinatiedunk tussen verschillende spelers te zorgen.
Ook is er weer een carrieremodus aanwezig die je je eigen basketballer laat maken en met hem de Verenigde Staten over reist om daar langzaam aan de koning van de streetball te worden. De gameplay is makkelijk op te pakken, maar moeilijk om te beheersen en verwacht snelle 3-tegen-3 actie. Daarnaast is deze game ook online te spelen op de Xbox 360 of PlayStation 3.

NBA Street Homecourt zal op 23 maart verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Mandamo's avatar

    waarom zijn alle demo’s tegenwoordig alleen voor Gold… 😕

  2.   
    eddd3's avatar

    jah indd we hebben al teveel betaalt voor de x box en dan ook nog voor al die spellen! 👿

  3.   
    Ruudjee's avatar

    Mwahaha, Ik heb Lekker nog 3 weken Gold 😀