Nieuwe trailer Crackdown toont verrassende RPG-elementen

De demo van Crackdown is inmiddels een groot downloadsucces, zo bleek gisteren al uit de positieve berichtgeving van Microsoft over de downloadcijfers van deze game. Vandaag is er weer een nieuwe trailer uitgebracht, waarin diverse achievements te zien zijn. Het is namelijk mogelijk om je character te gaan levellen, zoals we dat kennen uit RPG’s. Je kunt jezelf sterker maken door diverse acties uit te voeren en deze trailer geeft ons daar alvast een impressie van.

Op de site achieve360points.com is al een uitgebreide lijst te vinden van de vele achievements die je in Crackdown kunt behalen.

Crackdown vertoont enige gelijkenissen met het overbekende Grand Theft Auto, de grote vrije spelwereld, de vele mogelijke missies en het feit dat je zelf mag kiezen wat je gaat doen. Toch is Crackdown geen simpele kloon, want het schotelt je een hoofdpersoon voor die over extreme krachten beschikt en verder wordt dit alles geheel voorzien van over-the-top actie en heftige stunts. Deze samensmelting moet voor een unieke game zorgen, waarin jij moet zien af te rekenen met misdadigers, gangs en beruchte kingpins.

De trailer in HD-kwaliteit is via deze link te downloaden.

Crackdown zal op 23 februari verschijnen voor de Xbox 360.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren