Maak kennis met de Hobbits in Lord of the Rings: Shadows of Angmar

The Lord of the Rings: Shadows of Angmar moet een uniek en onvergetelijk project worden om de magische wereld van Tolkien tot een MMORPG om te toveren. Het zal nog even duren voordat je zelf vele avonturen kunt beleven in de wondere gebieden van Midden-Aarde, maar om ons even zoet te houden is er vandaag een korte trailer uitgebracht waarin we kennis kunnen maken met de hobbits uit de game.

Momenteel zijn de bèta-testen nog in volle gang en je kunt binnenkort dan ook een preview van deze game verwachten hier op GamersNet.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen. De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar zal op 24 april uitkomen voor de PC.

 1.   
  snowbob's avatar

  wel mooi, maar WoW zal denk wel hét spel blijven in MMORPG’s 😉

 2.   
  Koen's avatar

  Eigenlijk wel vals, want WoW is afgeleid van Tolkiens fantasie.

 3.   
  ChielB's avatar

  WoW heeft al tijden onbedreigd de MMORPG wereld kunnen domineren, dus het wordt tijd dat er eens een game komt die de strijd aan durft. Houd GamersNet maar in de gaten, want binnenkort kan je lezen of deze game echt kan concurreren met WoW….

 4.   
  snowbob's avatar

  @ Koen

  Dat is niet zo want er waren geen verfilmingen in die tijd van Lord of the Rings.. En volgens Tolkien waren trollen reusachtige beesten die zo dom waren als weet ik veel wat. In WoW zijn het Night-elfs met een iets ander uiterlijk (of andersom naturllijk).